Horos

A nyár második havában nem élvezhetjük gondtalanul az életet, mert a feladatok, megoldandó kérdések nem lesznek tekintettel arra, hogy milyen évszakban járunk. A felmerülő ügyeket oldjuk meg, ápoljuk a kapcsolatainkat, és figyeljünk oda önmagunkra, hogy többször lehessünk fent, mint lent!

Kos: Júliusban fontos, hogy okos, megfontolt döntéseket hozzunk a felmerülő kérdésekre, mert csak így érhetünk el sikert és eredményt. A következő hetekben lesznek kellemes, de kellemetlen élményeink, ezért a jó kedv és a nehézség váltott műszakban vendégeskedik nálunk, de jó hír, hogy hiába esünk gödörbe, ki fogunk abból mászni.

Az emberi kapcsolataink területén zavarokra kell számítanunk. Az érzelmi szálak összekuszálódnak, ez pedig nem várt feszültséget, veszekedést eredményezhet. Ezeket nem lesz könnyű elsimítani. Most alaposan át kell gondolnunk, hogy kinek, mit mondunk, mert lehet, hogy nem szándékosan, de megbántunk valakit. A hónap vége felé csökken a feszültség.

Bika: Kellemesnek és kiegyensúlyozottnak ígérkezik a július, hiszen szinte minden jól alakul körülöttünk. Az anyagiak terén ígéretes lehetőségekre csaphatunk le, úgyhogy eszünkbe se jusson elszalasztani ezeket! Most minden alkalmat ki kell használnunk, ami a fejlődésünket segítheti.

Elsősorban július első fele lesz alkalmas arra, hogy fordítsunk az életünk alakulásán, de ebben az időszakban kell azt is észrevennünk, hogy a családban, barátaink között milyen sok a támogatónk. Ha párt keresünk, akkor tartsuk nyitva a szemünket, mert júliusban megtalálhatjuk azt, aki tartósan mellettünk lesz.

Ikrek: Fizikai és szellemi téren is nehezen indul a július, ráadásul ez a megterhelő időszak egészen 17-ig eltart. Most hiába van kint szép idő, mi nem találjuk a helyünket, mert lelki gondok, feszültségek, apró problémák nehezítik meg a mindennapjainkat, és teszik tönkre a jó hangulatunkat.

Ha van párunk, akkor ott is gondok akadnak. Amennyiben párt keresünk, akkor akadályokra kell számítanunk. Mivel döcögős lesz a hónap első fele, emiatt ne siessük el a döntéseket! Most nyugodtan elhalaszthatjuk a problémák megoldását, mert kivételesen beválik a struccpolitika. Július utolsó napjaiban minden úgy fog menni, mint a karikacsapás.horoscopeRák: Valószínűleg már az előző hónap végén éreztük, hogy különféle akadályok nehezítik az utunkat. Ez az állapot sajnos július 5-ig fokozódni fog. A körénk magasodó korlátok közül nem lesz könnyű kitörni, ám sikerülni fog, ha nem kapkodunk, türelmetlenkedünk, hanem lassan, optimistán haladunk előre.

Egyetlen másodpercig se féltünk attól, hogy változtassunk, módosítsunk a mindennapokon, ha úgy érezzük, hogy a berögződéseink akadályoznak a munkában, a párkapcsolatban. Júliusban nem lesz idő a pihenésre, úgyhogy ezzel augusztusig muszáj várnunk. A következő hetekben cselekednünk kell! Lépjünk egy nagyot előre az életünkben, mert minden, amin most változtatunk, hamarosan hatalmas eredményeket hoz.

Oroszlán: Júliusban tele leszünk energiával, jó kedvvel, aminek hála, szinte fáradhatatlanul törünk előre úgy, hogy közben semmit sem akarunk félbehagyni. Szeretnénk valami igazán rendkívülit alkotni, amihez rengeteg ötletünk támad.

A következő hetek mozgalmasak, izgalmasak lesznek. Sokat tevékenykedünk, nem pihenünk, mert tudjuk, hogy fényes eredménye lesz a szorgalmunknak. Júliusban annak is eljön az ideje, hogy alaposan és mélyen átgondoljuk a kapcsolatunkat a családdal, barátokkal, kollégákkal. Ha most megyünk nyaralni, akkor olyan helyet keressünk, ahol csend és béke ölel körbe.

Szűz: Júliusban megcsappan az energiaszintünk, de legbelül éreznünk kell, hogy ez csak a kánikula számlájára írható, tehát nem szabad elveszítenünk a kapcsolatainkba, céljainkba vetett hitet.

Fontos, hogy kielégítsük a szükségleteinket! Ha van rá lehetőségünk, akkor menjünk el egy hosszabb szabadságra. Ha a július egészét nézzük, akkor jól fognak alakulni a dolgaink, de az igazán nagy lehetőségekre csak nyár végén számíthatunk. Ami most nem jön, az majd augusztusban ideér.

Mérleg: Nagyon aktív júliusunk lesz, főleg az első napokban, amikor a problémák elkerülnek, a sikerek pedig megérkeznek. Most érdemes extra munkát vállalnunk, de a buli meghívásokra is mondjunk igent.

Július 17-e után tovább nő az aktivitásunk, tömve leszünk életörömmel, energiával, új ötletekkel. Ebben a hónapban figyelmet, tekintélyt, befolyást szerezhetünk, ha jól használjuk ki a lehetőségeket. Szerelmi téren a hónap vége hozhat fordulatot. Ha szinglik vagyunk, akkor párt találhatunk, de ehhez ki kell lépnünk a komfortzónánkból.horoscope201234Skorpió: Harmonikus, inspirációval teli időszak vár ránk, mert a csillagok segítenek, hogy mindent elérjünk, miközben semmi sem zavarja meg a nyugalmunkat, békénket, kiegyensúlyozottságunkat.

Amennyiben az elmúlt időszakban nem jöttek a sikerek, akkor a karrier és a szerelem területén is learathatjuk a babérokat. A konfliktusok most messzire kerülnek, az energiánkat pedig a javunkra fordíthatjuk. Július első fele igazán intenzív lesz, míg a másodikat töltsük pihenéssel!

Nyilas: Július 8-áig mindenképpen legyünk alaposak és körültekintőek! Figyeljünk a vérmérsékletünkre, szavainkra, kommunikációnkra, mert előfordulhatnak olyan dühkitörések, amivel csak felesleges vitát szítunk.

Ebben a hónapban kifejezetten morgósak, robbanékonyak, logikátlanok, kapkodósak leszünk, ami miatt könnyen konfliktusba keveredhetünk. Legyünk türelmesek, körültekintők, mert a meggondolatlan lépésekkel csak megnehezítjük a szakmai életünket és a magánéletünket. Júliusban a béke, tudatosság és az eltökéltség menthet meg a bajtól.

Bak: Júliusban sem vonhatja el annyira a figyelmünket a nyár, hogy elhanyagoljuk a kötelező feladatainkat, de azt jól tesszük, ha kiveszünk néhány pihenőnapot, esetleg hosszabb szabadságra megyünk.

Július 16-a után nagyszerű lehetőségeket ragadhatunk meg, ráadásul a környezetünk segíteni fog a törekvéseinkben. Most esélyünk lesz kamatoztatni a tudásunkat, az évek alatt összegyűjtött tapasztalatainkat, de ehhez az kell, hogy rugalmasan, nyitottan álljunk hozzá az újdonságokhoz. A munkahelyünkön, vállalkozásunkban sikert arathatunk, de a szerelemben is pozitív fejlemény várható.horosVízöntő: Júliusban olyan erő, energia, hatalmas lelkesedés keveredik össze bennünk, amit muszáj kihasználnunk. A következő hetekben el kell engednünk néhány dolgot azért, hogy valami újat ültessünk a régi helyére.

Az igazat megvallva, ezen a fejleményen nem lepődünk meg, mert az elmúlt időben éreztük, hogy elegünk van a rutinból. Szerencsére most a környezetünk is támogat a terveink megvalósításában, amiért legyünk hálásak. Legyünk hűek önmagunkhoz, és ne hagyjuk, hogy mások befolyásoljanak, lebeszéljenek a terveinkről!

Halak: A nyár második hava arra buzdít, hogy tartsunk önvizsgálatot, mert ideje, hogy minél előbb megértsük, hogy min kell változtatnunk, mit kell elengednünk, illetve megtartanunk. Értékeljük át önmagunkat és a másokhoz való viszonyunkat!

Ha ezt megtesszük júliusban, akkor megerősödhet az önbizalmunk és új élményekben lesz részünk. A hónap utolsó napjaiban egy rossz hír növeli meg a pesszimizmusunkat, ezért kellemetlen pillanataink lehetnek. Ne hagyjuk, hogy a semmitmondó dolgok eluralkodjanak felettünk!