Mi vár ránk a következő hetekben?


Megérkezett a nyár utolsó hava, amely igazán csodás lehet, ha hagyjuk, hogy a sors a tenyerén hordozzon. Amennyiben szeretnénk mindent kihozni a nyár utolsó heteiből, akkor járjunk nyitott szemmel, hogy el ne szalasszuk az élet mindennapi szépségét, varázslatát!

Kos: Míg másokat visszafog a nyári meleg, addig minket feltölt energiával. Augusztusban remekelni fogunk, és olyan dolgokra is rábólintunk, amelyekre máskor határozottan nemet mondanánk.

A következő hetekben bátran mutassuk meg a világnak, hogy milyen különleges, sokoldalú, kreatív, alkalmazkodó teremtések vagyunk. Mindez együtt komoly lehetőséget teremt a számunkra, ezért éljük meg, amit a sors felkínál nekünk!

Augusztusban sok pozitív irányú dolog vár ránk, ez pedig a pénzügyeinkre is igaz lesz, ha nem utasítunk vissza egy új munkát vagy másodállást. A nyár utolsó hetei olyan lehetőséget adnak, amelyek az előrelépésben, fejlődésben segíthet. A szerelem terén megtalálhatjuk az igazi, ha még a szinglik táborát erősítjük.

Bika: A hónap elején egy, de lehet, hogy több lelki nehézség okoz problémát. Sajnos sok feszültség gyülemlett fel bennünk, ez pedig úgy összezavarhatja a fejünket, hogy hibás döntésekre jutunk.

Ennek hatására önfejűvé válunk, nem hallgatunk másokra, hanem csak megyünk a saját fejünk után. Augusztusban robbanékonyság jellemzi a napjainkat, hajlamosak leszünk arra, hogy túlhajtsuk magunkat, és felesleges vitákba keveredjünk.

A nagyobb bajt azzal kerülhetnénk el, ha időt adnánk magunknak a pihenésre, tartalmas kikapcsolódásra. A szabadidőnket próbáljuk azokkal tölteni, akik igazán fontosak a számunkra. Augusztus végére szerencsére visszatér a nyugalom, sőt, párt is találhatunk, ha még nincs.

Ikrek: Nem lesz abban semmi meglepő, ha új dolgokon gondolkodunk és változtatnánk a megszokásainkon, hogy jobb életet éljünk, ugyanis augusztusban megnő a mozgásigényünk, kalandvágyunk. Ez megnyilvánulhat abban, hogy új munkát keresünk, vagy az érzelmi életünkben alkalmaznánk néhány változást.

A következő hetekben éljük meg a mindennapok egyszerűségét, különlegességét, mert képesek leszünk arra, hogy mindenben megtaláljuk azt az apróságot, ami szebbé teheti az életünk, vagy minket. A csillagok ígérete az, hogy augusztusban kiemelkedően jó időszak vár ránk, mert a szerencse mellénk pártol. A munkahelyi teljesítményünk meg fog nőni, az anyagi ügyeink pedig a reményeink szerint fognak alakulni.

Rák: Sajnos nem lesz könnyű dolgunk augusztus első négy napjában, de ötödikétől ez megváltozik, és minden lendületbe jön. Amíg ez nem történik meg, addig kitartónak kell lennünk, mert sok kellemetlen pillanatban lesz részünk.

A fejfájást elsősorban régi, korábban a szőnyeg alá sepert ügy okozza. Ezeket ne próbáljuk meg még egyszer eltemetni, hanem zárjuk végre le mindet! Ha a megoldást megint elódázzuk, akkor csak még nagyobb bajt okoznánk, amit ugye nem akarunk?

Augusztus 18-a után megdöbbenve láthatjuk, hogy milyen gyorsan alakulnak a dolgaink, ráadásul szerencsésé válik a helyzetünk. Ebben az időszakban a szerelem és a munka terén is különleges fordulat következhet be. Ha párt keresünk, akkor nagyon jó esélyeket kapunk a sorstól.

Oroszlán: Augusztusban érezzük, hogy van valami a levegőben. Ezen ne csak csodálkozzunk, hanem ragadjuk meg a lehetőséget, és tegyünk meg mindent azért, hogy a dolgok naggyá változzanak, és látványos eredményeket mutathassunk fel!

A változást nem állíthatjuk meg, mert ez a hónap nem az egyhangúságról fog szólni. Ha meleg is van, mi akkor is élvezzük az életet, elvégre most születtünk, ha Oroszlán a csillagjegyünk.

A nyár első két havában nekünk nem jutott időnk a pihenésre, amit most bepótolhatunk, Augusztus első fele nagyon aktív lesz, ezért a kikapcsolódással várnunk kell 18-a utánig. A következő hetekben sok erőre lesz szükségünk. A szerelemben nagy változás áll be, szeptemberben pedig különösen sok erőre lesz szükségünk, mert rengeteg dolog vár majd ránk.

Szűz: Habár túl vagyunk a nyár nagyobb részén, a feladatok, tennivalók mégsem fogynak el augusztusra. Eleinte úgy érezhetjük, hogy elfáradtunk, kiégtünk, de jól tudjuk, hogy még vannak olyan energiatartalékaink, amelyekhez nem nyúltunk.

A csillagjegyünk miatt nem jellemző ránk, hogy kételkednénk a lépéseink, döntéseink helyességében, most mégis többször elbizonytalanodunk, megállunk. Jegyezzük meg, hogy semmi sem fog rosszul alakulni, ha fel merjük vállalni magunkat.

Ha a szerelemben keressük az igazit, akkor augusztus második felében nagy esélyünk lesz arra, hogy megtaláljuk. Emellett az se kizárt, hogy a nyár utolsó havában munkát váltunk, esetleg elköltözünk.

Mérleg: Tökéletesen alakulhat az augusztusunk. Most csak az okozhat problémát, ha a bizonytalan pillanatainkban kétségbe vonjuk azt, hogy tényleg ennyi jó dolog történik velünk. A következő hetekben nem lesz okunk a panaszra, mert remek hangulatú időszak veszi kezdetét.

Augusztusban fontos, hogy nyitva tartsuk a szemünket, mert számtalan olyan lehetőség kerül az utunkba, amelyekre már nagyon régóta vártunk. Mindennek oka az, hogy fordulóponthoz érkezett az életünk.

A nyár utolsó havában jelentősen, látványosan változtathatjuk meg a mindennapjainkat, új emberekkel ismerkedhetünk meg. Amennyiben munkahelyet váltanánk, költöznénk, akkor nyugodtan tegyük meg, mert augusztusban nincs veszteni valónk.

Skorpió: Ha augusztusban változatosságra, rugalmasságra vágyunk, akkor igazán szerencsések leszünk, mert erről fog szólni a hónap. A következő hetekben meglepően sok dicséretet kaphatunk a környezetünktől, úgyhogy adjunk ezért hálát!

Most kedvünk támadhat ahhoz, hogy alapjaiban változtassuk meg, tegyük jobbá az életünk, emiatt fontos, hogy azt tegyük meg, amit a tudatalattink súg. Ne kételkedjünk, mert kétségeknek nincs helyük a nyár utolsó havában!

Ha önmagunkon kívül a környezetünkön is változtatnánk, akkor tegyük meg, de előbb tervezzünk, és csak ezt követően tegyünk lépéseket! A különleges ötleteinket öntsük formába! A munkánk területén látványos, jelentős fejlődést érhetünk el. Ne lepődjünk meg, ha rivaldafénybe kerülünk, miközben sikert aratunk!

Nyilas: Augusztusban igazán ránk fér a pihenés. Ideje kicsit elmennünk otthonról, de az sem ártana, hogy elhagynánk berögzült szokásainkat. Ha a nyár eddigi részében nem vakációztunk, akkor ne halogassuk tovább a szabadságot, hanem találjunk végre alkalmat és helyet a kikapcsolódásra!

Fejezzük be a kifogásgyártást, mert érezzük, hogy drasztikusan megcsappant az erőnk, a tartalékaink pedig kimerültek, tehát muszáj feltöltődnünk. Amennyiben csábítani szeretnénk, akkor ne fogjuk vissza magunkat, mert ránk talál a szerelem, ha keressük. Párkapcsolat terén romantikus, izgalmas, élményekben gazdag augusztusunk lesz.

Bak: Augusztus első napjaiban nehéz helyzetbe kerülünk. Készüljünk fel arra, hogy egy nagyobb kiadás ingatja meg az anyagi helyzetünket, de az sem kizárt, hogy egy olyan konfliktushelyzet alakul ki, amit nem intézhetünk el egy legyintéssel.

Szerencsére Bakként vagyunk annyira határozott emberek, hogy túltegyük magunkat a nehézségeken, a haragosainkkal pedig hajlandóak vagyunk kompromisszumot kötni. A hónap második hetétől fontos kérdésekben kell döntenünk, úgyhogy ne kapkodjunk!

Nagyszerű lehetőségünk adódhat arra, hogy végre kipihenjük magunkat, illetve sok időt tölthetünk a családunkkal. A munka területén megterhelő napok várnak ránk augusztus 25-e után, ám ez nem baj, mert meg fog térülni minden időnk és energiánk, amit munkára fordítunk.

Vízöntő: Augusztusban vegyes hatásokra számíthatunk, ugyanis lesznek napok, amelyek kellemesen, míg mások rosszul alakulnak. A jó hír az, hogy képesek leszünk arra, hogy mindenből hasznot húzzunk, vagy legalább tanuljunk belőlük.

Az is örömteli fejlemény, hogy folyamatosan tele leszünk energiával, ám ezzel az a baj, hogy könnyen szétszórttá válhatunk, és nem arra fordítjuk az erőnket, időnket, ami tényleg lényeges lenne a számunkra.

A nyár utolsó hava arra is kiváló lehetőséget ad, hogy elővegyük a régi terveinket, amelyek közül egyet-kettőt megvalósíthatunk, de ehhez az kell, hogy teret engedjünk a fantáziánknak. Szingliként számítsunk arra, hogy fellendül a szerelmi életünk. Ha van párunk, akkor romantikában gazdag augusztusunk lehet.horoszkópHalak: Augusztusban olyan jó lesz a kedvünk, hogy az másoknak is feltűnhet, hiszen az optimizmusunk mellett sokat fogunk mosolyogni. Ha így teszünk, akkor sok ember meg fog kedvelni, a problémájukkal pedig minket keresnek meg. Ne ijesszen meg, ha mások tőlünk várnak segítséget, hiszen ez a bizonyítéka annak, hogy milyen nagyszerű emberek vagyunk.

A nyár utolsó heteiben pozitív és jelentős energiák támogatnak a mindennapokban, amelyeket hatalmas eltökéltséggel, kitartással fogunk teljesíteni. A bolygók megnövelik a kreativitásunkat, új ötleteink támadnak, amivel lehengereljük a környezetünket.

A szerelem területén a szenvedély és az ösztönösség lesz a meghatározó. Amennyiben augusztusban párt keresünk, akkor jó esélyünk lesz arra, hogy egy új partnert találunk a hónap során.

(Forrás: life.hu)