Thomas Beatie, a most 42 éves férfi már három gyermeknek adott életet úgy, hogy feleségének előzőleg kivették a méhét, így nem adatott meg neki ez a kiváltság. Thomasnak viszont igen!

Thomas első feleségének, Nancynek kivették a méhét, ezért nem vállalhatott már gyermeket, hiába akarta volna. Thomas előzőleg férfivé operáltatta magát, de méhe megmaradt, így képes volt kihordani a tervezett gyerekeket. Próbáltak nyugalomban élni, de nem tudták Susant, Austint és Jensent békében nevelni, hiszen sokan támadták őket, és még a hatóságokkal is azon vitáztak, hogy ki is a gyerekek apja… Később pedig anyagi gondok miatt is nehéz lett életük. A sok probléma miatt tönkrement a házasságuk és elváltak.

ferfi-3

A férfi egy ideig egyedül élt, majd gyermekei igazgatójával ismerkedett meg, Amber Nicholssal, aki igent is mondott a lánykérésre, így összeházasodtak Thomassal. Mivel Thomas időközben kivetette méhét, ezzel is egy lépéssel közelebb kerülve teljes férfivá válásához, ezért Amberrel tervezett babájukat már “csak” a nő szülheti meg. Első lépésként embriókat ültettek be neki, de a hírek szerint nem tapadtak meg. A próbálkozásokat pedig nem adják fel…

Thomas bevallja, hogy gyermekeinek nagyon nehéz volt megküzdenie az élettel, sok megpróbáltatáson vannak már most túl. Sokáig azt hitték, hogy a kislány gyerekekből idővel fiúk lesznek és nehezen tudtak különbséget tenni ki fiú, ki lány. Mikor idővel annyira megnőttek a gyerekek, hogy megértették, amit apjuk elmagyarázott nekik, többek között saját magáról és az operációjáról, akkor megnyugodtak. Tisztában vannak már azzal, hogy ez nem mindenkivel történik meg…

ferfi-4

 

Kislányukból egy igazi nőcis kislány vált, a fiú pedig már engedte levágatni a haját és azóta autókkal, robotokkal, katonákkal, azaz igazi fiús játékokkal játszik.

Thomas Beatie, a most 42 éves férfi már három gyermeknek adott életet úgy, hogy feleségének előzőleg kivették a méhét, így nem adatott meg neki ez a kiváltság. Thomasnak viszont igen!

 

 

Nancyvel, első feleségével és gyermekeikkel

ferfi-1

 

 

 

 

Új feleségével, Amberrel és a gyerekekkel

ferfi-2