A mai világban a marketingeseknek és a reklámszakembereknek föl kell kötni a gatyájukat, ha ki akarnak tűnni a reklámok forgatagából, és azt akarják, hogy felfigyeljenek az anyagra. A Gyerekjátékok sorozat új részének reklámját valószínűleg sosem felejtik el azok, akik látták, ugyanis elég ijesztőre sikeredett.

A reklám lényege, hogy nem csupán egy kifejező moziplakátot készítettek, hanem életre is keltették a szereplőt, a frászt hozva ezzel az arra járó emberekre. Az biztos, hogy a reklám figyelemfelkeltő, afelől azonban sokaknak vannak kétségei, hogy jó ötlet volt-e, főleg, hogy gyerekek is láthatják.

Chucky-chucky

Mivel a reklám az utcán is látható, jó eséllyel észreveszi néhány gyerek is, akik halálra rémülhetnek, az életre kelő főszereplőtől, ezért nem aratott osztatlan sikert a készítők ötlete. A célt elérték, sokan felfigyeltek az új Chucky-epizódra, azonban nem feltétlenül biztos, hogy ezt pozitív értelemben teszik, sokan felháborítónak tartják az emberek, különösen a gyerekek rémisztgetését a nyílt utcán.