A túlsúly az egyik legveszélyesebb probléma, mellyel a modern társadalomnak szembe kell néznie. Az Egyesült Államokban például tíz emberből nyolc ezzel az egészségügyi panasszal küszködik, de valójában ennek nem így kellene lennie.

video2016-07-06

Sokszor találkozhattál már azzal a mondattal, hogy az vagy, amit megeszel. A gyerekkori étkezési szokásaink a felnőttkorban is elkísérnek bennünket. Ha odafigyelünk arra, hogy egészségesen és változatosan étkezzünk, nem eshet felnőttként bajunk. De be kell vallanunk, a mai rohanó világban nem könnyű „normális” életet élni…

A folyamatosan elkövetett hibáink apropóján megrázó, ám őszinte és tanulságos reklámfilm készült a mai gyerekek egészségének a megóvására. A közel 2 perces vizuális anyagban minden benne van, ami egy céltudatos, lelkiismeretes felnőttet képes észhez téríteni.

Nem késő, mindig van lehetőség megtenni az első lépést a javulás felé – ezt az üzenetet közvetíti a kampányfilm, és arra ösztönöz, hogy kétszer is gondold meg, mit eszel. Mert ne feledd, az egészséged forog kockán, ami fontosabb egy adag sültkrumplinál!