Ha a saját szememmel látom, akkor hiszem el – szokták mondani az emberek akkor, ha kísértetek, szellemek létezése jön szóba. A mai világban ugyanis már a túlvilági lényekről készült fényképekben sem lehet bízni, hiszen bárki manipulálhatja őket. Ennek ellenére vannak olyan fotók, amiken furcsa, sőt, ijesztő dolgok jelennek meg, még sincs rájuk elfogadható magyarázat. Nézd meg az alábbi hátborzongató képeket – te mit gondolsz róluk?

1. Szellem a háttérben?

Denise Russel 1997-ben készítette ezt a képet a nagymamájáról, akinek a feje felett egy férfi alakja rajzolódott ki – aki nem mellesleg ugyanúgy nézett ki, mint az 1984-ben elhunyt nagypapája. A furcsa jelenséget egészen addig senki nem vette észre, amíg ki nem nyomtatták a fotót, és körbe nem küldték a családban.

ijesztofotok_dipley_com_2015

Hogy történhetett ez?

2. Ismeretlen a lagzin

Ez a fotó egy esküvőn készült, ám egyik vendég sem tudja, ki lehet a rejtélyes férfi a háttérben. Ami a legérdekesebb, hogy magán a menyegzőn sem látta senki.

ijesztofotok2_diply_com_2015

Ijesztő és furcsa

3. Több, mint kellene

A barátok úgy döntöttek, készítenek egy képet magukról. Hogy mi a furcsa a felvételen? Számold meg a kezeket, és rájössz. A fiúk azt állították, senki nem volt a közelükben.

ijesztofotok3_diply_com_2015

Nem annyi kéz van, amennyi kellene

4. Egy kéz a háttérben

Ez a három ismerős úgy pózolt a fényképezőgép előtt, hogy egy lélek sem volt a környéken. A jobb oldalon lévő srác fejéből mégis egy kéz nyúl ki – noha a kart és magát az embert nem látni.

ijesztofotok4_diply_com_2015

Kié lehet a kéz?

5. A padlás lakója

A kép egy elhagyatott padláson készült. Nézd meg közelebbről a bal oldalt. Látsz valamit? Mi megborzongtunk.

ijesztofotok5_diply_com_2015

Mintha egy öregasszony lenne

6. Mezítláb

A fotón az látszik, hogy valaki mezítláb sétálgatott egy elhagyatott, Washington államban lévő atomreaktorban. De ki lehetett az, és miért?

ijesztofotok6_diply_com_2015

Ezen a helyen nem szabadna lábnyomoknak lenniük

7. Segítség!

Edna Cintron titkárnőként dolgozott a World Trade Centerben, amikor 2001. szeptember 11-én becsapódtak a repülők az épületbe. A fiatal nő a kép jobb szélén tűnik fel, éppen segítséget kér – azt azonban máig nem tudja senki, hogyan élhette túl a becsapódást.

ijesztofotok8_diply_com_2015

Hihetetlen!

8. Amityville kísértete

Amityville kísértetházáról rengeteg horrorfilmbe illő történet keringett, így nem véletlen, hogy többen is elhatározták: felderítik a rejtélyt. Az a csapat, aki ezt a fényképet készítette, egy infravörös kamerával érkezett a helyszínre – ám abban az időpontban egyetlen gyerek sem volt a házban. A fotón mégis egy kisfiú szempárja néz bele a kamerába.

ijesztofotok7_dipley_com_2015

Nem lehet nem észrevenni