Görög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban.

Havas Henrik körül egyre nagyobb a botrány: Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolják, de nem csak ők szólaltak fel a Tanár úr ellen. Vágó István azt állítja, hogy feleségét Havas Henrik kéretlen üzenetekkel bombázta annak idején. A Tanár úr mindent tagad, a csatornája viszont belső vizsgálatot indított ellene, addig pedig biztosan nem kerül képernyőre, míg le nem folyatják a nyomozást.

Görörg Zita Havas Henrik
Görörg Zita Havas Henrik

Közben pedig előkerült egy videó arról, hogy Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik. Évekkel ezelőtt a Hal a tortán! műsorában történt az eset, amit egy idő után a modell annyira megelégelt, hogy a vendégek füle hallatára szólt rá Havas Henrikre.
Többet ne érjen a kezemhez, és a combomhoz se”
– kérte meg Zita, majd megválaszolta Havas azt a kérdését, hogy mikor tett ő ilyet. “Az autóban végig” – mondta a modell. “Megbántam, megbántam csak a sztori kedvéért” – válaszolta Tanár úr, amire Zita már kissé ingerültebben reagált. “Nem a sztori kedvéért.
Egyszerűen ez sértő”
– mondta Görög Zita. A videót a Ripost elevenítette fel, de a történtekkor is megírták a lapok, amikor pedig Havas Henriket kérdezték a fogdosásról egyszerűen annyit mondott, hogy nem emlékszik arra, hogy ilyesmi megtörtént volna.

forrás: life