Exkluzív fotókkal mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront, Gönczi Gábor, aki a Best magazin borítójának címlapsztárja egyben.

 

 

A Tények híradósa családjával közösen szerepel a Best fotóin, a magazinnak hosszabb interjút is adott arról, hogyan változott meg élete kisfia születése után. Gönczi Gábor, aki az RTL Klubot azért hagyta ott, hogy a TV2-nél legyen híradós, azt is elárulta a magazinnal, hogy lehet-e számítani esküvőre, ugyanakkor tervezik-e a család bővítését.

“Most már biztosan nem lesz hagyományos menyegzőnk lánykikéréssel, nagy lakodalommal. Az még akkor lett volna, ha Áron születése előtt összeházasodunk. De azért megadjuk majd a módját. (…) Ez a következő egy-két év nagy eseménye lesz” – mesélt a Bestnek Gönczi.

Áron 4.1 kilogrammal és 57 centivel látta meg a napvilágot.

 

 

“Jó érzés, hogy Áronnal család lettünk. Jól éreztük mi magunkat Ildivel kettesben is, de valójában most kezdődött el az életünk. (…) Szeretnénk még gyereket, egyet vagy kettőt… Úgy kétévente bővülhetne a család” – mondta el Gönczi Gábor, aki úgy érzi, már az első napokban tökéletes apa-fia kapcsolatot alakított ki első gyermekével.