Mindössze egy éve házasodtak össze, így most még a fellegekben kellene járnia a boldogságtól Justin Timberlake-nek és Jessica Bielnek, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a két sztár esetében nem beszélhetünk rózsaszín ködről és örömmámorról. Egy évvel az örök hűség fogadása után máris felröppent a hírt, hogy a páros válik, ami jórészt különböző életmódjuknak köszönhető.

justin-timberlake-jessica-biel

Egy hozzájuk közel álló ismerősük szerint a pár házassága különböző temperamentumuknak esett áldozatul. Justin Timberlake még harmincon túl is nagyon szeret társaságba járni, illetve különböző partikon és bulikon részt venni, Jessica Biel pedig már lenyugodott, és szívesebben töltené az estéket kettesben, közös otthonukban.

justin-timberlake-jessica-biel-vanity-fair

Tovább fokozza a problémákat az is, hogy Timberlake egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy nős ember. Mikor egyedül megy bulizni, gyakran kapják lencsevégre csinos, fiatal lányok társaságában, és állítólag többször is félrelépett már. A jól értesült ismerős szerint felesége ezt elégelte most meg, és emiatt valószínű, hogy véget ér a házasságuk.