Az alábbi fotó vírusként terjed a világhálón, a hozzá kapcsolódó igen csak szívszorító történettel együtt. Miért fotóznak egy újszülöttet motoros kesztyűkkel, és bukósisakkal?

kisbaba-motor

Audrey nemrég jött a világra, azonban édesapja már nem tudott találkozni vele, ugyanis egy tragédia áldozata lett, mielőtt lánya megszületett volna. Az alábbi kép a kislány nagymamájának készült, akik nagyon szerették volna látni unokájukat. Megkérték a szomszédjukat, hogy készítsen a gyerekről egy fényképet.

“A kislányt beletekertem egy takaróba, melyet a nagymamája készített, odatettem a fejéhez a bukósisakot, és mellé a motoros kesztyűket. A gyerek egyből elkezdett mosolyogni” – mondta Kim Stone, a fénykép készítője.

“Még be sem tudtam állítani rendesen a fényeket, nagyon gyorsan kellett cselekedjek, hogy elkapjam a pillanatot. A kislány édesanyja mögöttem állt, egyszerre sírt, és nevetett. Hihetetlen érzés volt látni Audrey-t, amint édesapa “karjaiban” mosolyogni kezdett” – mondta a fotós.

Az interneten közzétett fénykép alatt a következő felirat áll:

“Az apa nagyon szeretett motorozni. Soha nem közlekedett felelőtlenül, betartotta az előírásokat, és a sebességkorlátokat is. Tudta, hogy lassan megszületik a kislánya, akit látni szeretne. Azonban már nem sikerült neki. Egy hónappal a gyerek születése előtt baleset érte. Azt mondják, hogy, aki álmában mosolyog, azt az angyalok a tenyerükön hordozzák. Minden bizonnyal ez így is van…”.