Amikor Harry és Sally találkozik, akkor valami különös dolog történik. De tulajdonképpen mi is? Az 1989-ben készült „When Harry Met Sally” című amerikai romantikus vígjáték egyik híres jelenetét alapul véve az „Improve Everywhere” komikus performansz társulata egy igazán egyedi flashmobbal szórakoztatta a Katz’s Delicatess nevű étterem vendégeit és dolgozóit.


Az orgazmus a nemi aktus legintenzívebb örömérzete, melyre minden nő vágyik a szexuális érintkezés során. Orgazmust színlelni nem is olyan nehéz, állítják sokan, és ebből az alaptézisből, no meg persze a fent említett film elhíresült jelenetéből kiindulva a kreatív kis csapat úgy határozott, hogy színre viszi a pikáns történetet.

org

Adott egy nő és adott egy férfi. Egy étteremben üldögélnek. Pontosabban a Katz’s Delicatessben. Mert azért az nem mindegy, hogy hol. A nő beszél, a férfi inkább eszik. Persze a férfi is igyekszik beszélni. Aztán a nő hirtelen furcsa hangokat kezd kiadni magából. A férfi megmerevedik. Na persze nem úgy! Bár ezt sosem tudhatjuk, de maradjunk a tárgyilagosság talaján! Zavar az arcokon és nevetés. A nő egyre erőteljesebben „sikítozik”. Aztán már nem csupán ő, hanem más nők is. Az étterem dolgozói vigyorognak. Értik ők a tréfát. Lassan az egész étterem orgazmus színlelési lázban ég. Az akció sikerrel járt. A taps nem marad el. A fejecskékben azonban sosem lehet tudni, hogy mi játszódik le. Aki aznap este a Katz’s Delicatessből várta haza a férjét vagy a feleségét, lehet hogy élete egyik legjobb éjszakáját élhette át. Vagy ez csupán színlelés?