Való igaz, hogy az összkép alapján döntjük el valakiről, hogy tetszik-e vagy sem, az apró részletek azonban nagyon is sokat nyomnak a latban. De melyek ezek?

1.Haj-jajj

A hajkorona mindig is a fizikai erőnlét, az egészség egyik szimbóluma volt. Az erős, fényes és ápolt haj jó benyomást kelt a férfiakban. Igazán szexi lehet, ahogy félresimítod az arcodból a rakoncátlan tincseket – a haj állandó csavargatásával viszont légy óvatos, egy idő után meglehetősen idegesítő lehet!

2.A mosoly mögött

Ha a mosolyod őszinte, a szemeid is nevetnek, és ez igen megnyerő az ellenkező nem szemszögéből nézve (is). Légy laza, amikor beszélgettek, sugározz boldogságot és nevess önfeledten, ha valami vicceset hallasz-látsz.

3.Hangolódjatok egymásra!

A magas hangú nők gyermeki bájt sugároznak a férfiak irányába, amiért a legtöbben odavannak. Arra viszont vigyázz, hogy a “nyávog” cseppet sem vágykeltő!

4. Derekas tudnivalók

Sok nő szitkozódik a tükör előtt állva, amiért szélesebb a csípője a manökenekénél, pedig a gömbölyű vonalak, a nőies derék nagyon sok férfiben felébreszti a vadászösztönt. Ha keskenyebb az a testtájad, ami más nőknél általában túlzottan is hangsúlyos, akkor viselj szélesebb övet vagy köss egy kendőt a derekadra!

5. Jó bőrben

A stressz, az alváshiány, a dohányzás és a környezeti ártalmak mind-mind nyomot hagynak a bőrön.

news_5736_szep_n

Pedig az egészséges bőrszín kedvet ébreszt a férfiakban – igyál eleget, feküdj le időben és minden este mosd le a sminkedet! Ez a minimum, amit megtehetsz a bőröd szépségéért, egészségéért.

6. Legyél eredeti!

A magazinok címlapján lehet hogy mutatós a hosszú műköröm, a szilikonnal feltöltött ajak és a plasztikázott kebel, a hús-vér férfiak azonban futva menekülnek azoktól a nőktől, akiken minden “mű”.

7. Szemrevaló tekintet

Hangsúlyozd a szép szemedet, még akkor is, ha csak valamilyen lazább, sportos alkalomra készülsz: egy-egy vonás szemceruzával és néhány begyakorlott mozdulat a szemspirállal, és máris igézően tekinthetsz a világra!

8. Népszerűségi index

A férfiak bizony jól megnézik, hányan vesznek körül egy csinos nőt. Minél többen, annál szorosabb a “verseny”, hogy a közeléb férkőzhessenek. A kísérők tökéletes létszáma állítólag a kettő: ez még nem rémiszti el a hódolódat, és ha a közeledbe férkőzik, a másik két fél sem marad társaság nélkül!

(forrás: egeszsegtukor)