Az Elite Daily-n adott néhány remek tippet egy leszbikus nő a férfiaknak. Így érdemes kezelni a nőket szerinte.

1. A nő nem sör, hanem bor

“Hogy elmagyarázzam, mennyire összetettek a nők, ezzel a hasolattal szoktam élni. A sör jó, szeretjük a sört. Könnyű meginni is. A bor viszont selymes, nemes, és komplex. Keserű is lehet, vagy van, hogy túl édes. Ha túl gyorsan iszod, vagy olcsót választasz, megjárod vele” – írta a nő.

20151030a-no-nem-sor-hanem

 

2. Ne legyél bátortalan, mikor meg kell hódítanod egy nőt

Lépj oda hozzá, és legyél te a jaguár, aki levadássza áldozatát. Az élet egy préri. Ha tetszel neki, igent mond, ha nem, nemet. Miért kell ettől ennyire félni?

 

3. Minden jelent valamit

Ha nem írsz vissza a lánynak, azt érezteted vele, hogy nem érdekel téged. Írj neki, éreztesd vele, hogy tetszik neked. Ha nem tetszik, akkor pedig kopj le, és ne szórakozz vele!

20151030a-no-nem-sor-hanem4

 

4. A nőt kényeztetni kell

Bár a pasik bumm, készen állnak a nagy menetre egy szempillantás alatt, a nőknek szüksége van arra, hogy lassan ráhangolódjanak a dologra. Szánj rá időt, és kezeld úgy, mintha egy igazi királynő lenne. Ha igazán felizgult, neked is jobb lesz vele a szex.

 

5. Dicsérd!

Ezt magyarázni sem kell. A nőknek szüksége van dicséretre.

 

6. Úgy nyugtasd meg, hogy nem mondod neki, hogy nyugodjon meg.

Ismerd ki, tudd, hogy mi az, amivel azonnal elterelheted a rossz gondolatait. De sose mondd neki azt, hogy nyugodjon meg, mert az olyan, mintha azt közölnéd vele, hogy eleged van a rinyálásából.

20151030a-no-nem-sor-hanem5

 

+1 A csikló a legjobb barátod.

Találd meg, és tudd, mit kell vele csinálni. Hidd el, ez egy nagyon fontos tipp!

(forrás: life)