Minden kapcsolat valamilyen közös érdeklődésen alapszik, nincs ez másképp Wesley Williams és Rebecca Shuttleworth esetében sem, azonban a párt nem éppen a biciklizés szeretete kapcsolja össze. A pár mindkét tagja gyerekgyilkosságért tölti büntetését, a börtön falai között azonban újra lángra kapott egymás iránt érzett szerelmük, egyelőre azonban csupán levélben tarthatják a kapcsolatot.

Wesley Williams 29 éves börtönbüntetését tölti, amiért megölte aktuális barátnőjét és annak 7 hónapos kisbabáját, mert a nő nem akart hozzámenni feleségül. Tettével még kérkedett is a Facebookon, nem véletlen, hogy igen hamar elkapták. Barátnője, Rebecca Shuttleworth saját gyermekének oltotta ki az életét, mikor a pici mindössze kétéves volt. A gyilkosság elkövetésében a nő volt az első, mikor a férfit elkapták, Rebeccának már zajlott a tárgyalása.

A Daily Mail információi szerint a gyilkos pár azóta újra összejött, igaz, szerelmük egyelőre legfeljebb levelezésben bontakozhat ki, mivel mindketten még hosszú éveket kénytelenek rács mögött eltölteni.

gyilkos