Mi vár ránk a magánéletben?

 

 

A Valentin-nap havában kegyesek lesznek hozzánk a csillagok, akik gondoskodnak arról, hogy a párkapcsolatban élőknek még a hétköznapjaik is izgalmasan teljenek.Ha szinglik vagyunk, akkor se keseregjünk, mert csak némi változtatás és bátorság kell ahhoz, hogy párt találjunk.

Kos: Párkapcsolat esetén, ha sokat fantáziáltunk januárban, akkor februárban eljön a megvalósítás ideje.Mutassuk meg a kedvesünknek, hogy mennyire szeretjük, és milyen áldozatot vagyunk hajlandóak meghozni a kapcsolatunkért!A párunk csak akkor szerethet igazán, ha a képesek vagyunk két lábbal állni a földön.

Szingliként tudnunk kell, hogy a rengeteg munka nem képes helyettesíteni a szerelmet.Az ismerkedéshez most a magánszféra kínál lehetőségeket.Ha februárban elhívnak valahova, akkor menjünk!A családunk, de más társaság is előállhat egy javaslattal, ami elvezet az igazihoz.

Bika: Ha van párunk, akkor kivételesen nincs értelme eltitkolni a féltékenységünket, ami februárban kerít a hatalmába!Bátran mondjuk el, ha bánt valami, mert csak így találhatunk megoldást a gondokra, de a kompromisszumhoz is ez kell.Próbáljuk az apróságokban is meglátni a szépet!

Amennyiben párt keresünk, akkor semmi baj nincs azzal, ha flörtölünk, esetleg egyéjszakás kalandba keveredünk.Néha nem árt felrúgnunk a megszokásaink kereteit, mert olykor ez hozhatja el a várt boldogságot.Február végén meglepetésben lehet részünk.Engedjük megtörténni a dolgokat!

Ikrek: Párkapcsolat esetén hozzuk ki a maximumot a közös élményekből, mert ez kell ahhoz, hogy a szürke hétköznapok se múljanak el csodás események nélkül.Ha ezt megtesszük, akkor februárba a kedvesünkkel együtt elégedettek leszünk.Romantika, összebújás és sok beszélgetés teheti szebbé a kapcsolatunkat.

Szingliként a szerelemről fog szólni a február, mert a csillagok gondoskodnak arról, hogy több ember közül válasszuk ki a nekünk megfelelőt.Most minden adott lesz ahhoz, hogy szerelmesek legyünk, és jól döntsünk, amikor két nagyszerű jelölt közül kell kiválasztanunk az új párunkat.

Rák: Ha van párunk, akkor februárban megnőhet a szenvedély iránti vágyunk, ezt pedig ne titkoljuk el a kedvesünk elől!A következő hetekben hevessé, zabolázatlanná és tüzessé változhatunk, ez pedig eseménydúsabbá teheti a szürke hétköznapokat.

Amennyiben párkeresésben vagyunk, akkor módosítsunk a szokásainkon, mert abban az esetben, ha februárban ugyanúgy teszünk mindent, mint eddig, akkor eredménytelen lesz a vadászat.Az égiek alternatív utakkal fognak segíteni.Ezeket a lehetőségeket gondoljuk át, majd válasszunk egyet!Hallgassunk a szívünkre!

 

Oroszlán: Párkapcsolat esetén olyan nagy energia tombol bennünk februárban, amit ne csak munkára és a tanulmányokra fordítsunk, hanem a szerelmi életünk javítására is!Legyünk szenvedélyesek, és ne fojtsuk el magunkban a rejtett oldalunkat, hanem azt mutassuk meg a kedvesünknek!

Szingliként új utat kell keresnünk februárban, ha szeretnénk változtatni ezen az állapoton.Próbáljuk ki például a vakrandevúzást!Emellett az sem ártana, ha kicsit lejjebb adnánk a túl magas elvárásainkból.Most megéri kockáztatni!

Szűz: Ha van párunk, akkor a február olyan lendületet ad, ami a hónap végére komoly eredménnyel jutalmazhat meg.A hétköznapok kicsit egyhangúak lehetnek, de gondoljunk arra, hogy jobb így, mint akkor, ha vitákkal kellene bajlódnunk.Valentin-napon ne felejtsük el meglepni a párunkat!

Ha párt keresünk februárban, akkor sikerrel járhatunk, de ezért sok áldozatot kell meghoznunk.A hónapban flörtök, érzelmes beszélgetések, óvatos érintések várhatóak.Ha lesz merszünk kimutatni a vonzalmunkat, és az őszinteségtől sem riadunk vissza, akkor sikerünk lehet.

Mérleg: Párkapcsolat esetén el kell mélyülnünk magunkban februárban, mert ideje, hogy bátran szembenézzünk azzal, hogy valójában kire és mire vágyunk.Mit várunk a párunktól és magunktól?Mik a terveink?A következő néhány hétben csak tudatossággal építhetjük a párkapcsolatunkat.

Ha a február még szingliként talál ránk, akkor sok izgalmas impulzus érhet.Ezek ellen ne harcoljunk, de bánjunk velük okosan!Ha valamiben túl sok a rizikófaktor, akkor azt inkább hagyjuk!Senkinek se engedjük meg, hogy csak játsszon velünk, de azoktól is óvakodjunk, akik csak egy újabb hódítást látnak bennünk.Legyünk résen, hogy időben észrevehessük, hogy mi igaz, és mi nem az!

Skorpió: Párkapcsolat esetén bármilyen álmunkat képesek leszünk megvalósítani februárban, de ehhez előbb meg kell fogalmaznunk, hogy valójában mit akarunk.Tűzzük ki a célt, mert akkor a párunkkal könnyen megvalósíthatjuk a tervünket.A romantika és az összebújás a mindennapok része lehet.

Ha nem akarunk többé szinglik lenni, akkor februárban pontosan meg kell határoznunk, hogy kire és mire vágyunk, illetve mit vagyunk hajlandóak megtenni.Legyünk óvatosak, mert könnyen belekeveredhetünk egy viszonyba, akol a partnerünk már foglalt.A kiszemeltünket alaposan nyomozzuk le, mert akkor elkerülhetjük a csapdát!

Nyilas: Ha van párunk, akkor nem kell félnünk az egyhangúságtól, mert a csillagok izgalmas dolgokkal dobják fel a szerelmi életünket.Februárban rengeteg új élményben lehet részünk, de emellett új célokat is kitűzhetünk magunk elé a partnerünkkel.Ha lesznek vitáink, akkor utána édes lesz a békülés.

Párkeresőként mondjunk igent a februári bulikra, randevúkra, flörtökre, és ne üljünk otthon vagy az irodánkban!A tél utolsó heteiben az is fontos, hogy senkit se várakoztassunk meg, hanem nyílegyenesen mondjuk meg, ha nem akarunk randevúzni vele!Azt a személyt keressük, aki figyel ránk, törődik velünk!

 

 

Bak: Ha van párunk, akkor februárban nem kell nagy erőfeszítéseket tennünk azért, hogy megkapjuk a szerelmünktől azt, amire vágyunk.Amit most eltervezünk, azt gyorsan és könnyen megvalósíthatjuk.A párunkkal örömünket fogjuk lelni a mindennapokban, sőt, az eljegyzés ideje is eljött, ha ez eddig még nem történt meg.

Szingliként azok is maradunk februárban, ha úgy döntünk, hogy csak a munkával és a tanulással foglalkozunk.Ha így teszünk, akkor könnyen elmehetünk valaki mellett, aki utánunk epekedik, ennek pedig hangot is ad.Engedjük magunkat elcsábítani és szeretni!

Vízöntő: Ha van párunk, akkor februárban ne fogjuk vissza a vágyunkat, hevességünket, tüzességünket, mert a kedvesünk partner lesz minden mókában.Most nyugodtan előhozakodhatunk még azzal is, ha kicsit elvetemült ötletünk támad, mert nyitott ajtókat találunk a párunknál.

Szingliként ne aggódjunk, ha a január nem hozott új párt, mert a február kárpótolhat.Ehhez az kell, hogy alaposabban szétnézzünk, mert csak így vehetjük észre azt, aki már egy ideje közeledik hozzánk.A tél utolsó havában minden adott lesz egy tartós kapcsolathoz.

Halak: Ha van párunk, akkor a február első két hetében nem lesz okunk a panaszra, ami a szenvedélyt illeti, ám ez azzal járhat, hogy a kedvesünk féltékenykedni kezd, mert gyanúsnak találhatja a nyitottságunkat.A következő hetekben bármit kérhetünk a párunktól, mert teljesíteni fogja az óhajunkat.A vitákat kerüljük február 19-e és 24-e között!

Szingliként előfordulhat, hogy februárban minden sarkon a nagy szerelmet látjuk.Ez nem baj, mert lehet, hogy ez lesz a célravezető, hiszen ez azt is jelenti, hogy lejjebb adtunk az elvárásainkból.A hónap randevúit vegyük komolyan, figyeljük meg a jelölteket, mert akkor időben rájövünk, hogy az igazi ott van a közelünkben.