Anyagi szempontból hogyan alakul a tél utolsó hava?

A januári nehézségek után, februárban eljön az ideje annak, hogy a hasznunkra fordítsuk a csillagok segítségét úgy, hogy bátran kihasználjuk a lehetőségeket. A pénzünkkel akkor bánhatunk a legjobban, ha február 11-től 26-ig új forrásokat keresünk. Február 10-ig és 27-e után spóroljunk!

 
Kos: Az év második havában nem elégedhetünk meg az átlagossal, mert a Jupiter támogatását arra kell felhasználnunk, hogy a nagy, kiemelkedő eredménnyel kecsegtető terveinket valósítsuk meg. Ne üljünk a babérjainkon, ne várjunk senkire, mert most csak magunkra számíthatunk. Menjünk, és valósítsuk meg egyedül az álmainkat! Ha hiszünk magunkban, a képességeinkben, bátran cselekszünk, akkor nem marad el az anyagi gyarapodás.

 
Bika: Februárban megérint a változás szele, amit használjunk fel arra, hogy valami igazán jót teszünk önmagunkért. Ennek érdekében formáljuk át a pénzügyeinket, faragjunk le a kiadásainkból, és állítsunk össze egy konkrét tervet!
A következő hetekben rendezzük a gondolatainkat, beszéljünk nálunk tapasztaltabbakkal, de akár egy pénzügyi tanácsadó ötleteit is átgondolhatjuk. Ha kellően előrelátók leszünk, akkor a siker nem várat meg.

 
Ikrek: A tél utolsó havában őszintének kell lennünk, elsősorban önmagunkkal szemben.Gondoljuk át az elmúlt hónapok történéseit, és lássuk be, ha hibáztunk! Összegezzük, hogy mi az, amiben jók vagyunk, és miben gyengék, majd erősítsük azt, ami elvihet a célig. Ebben nem kell segítséget kérnünk, hiszen nálunk jobban senki sem ismer.
Abban az esetben, ha okosan tervezünk februárban, akkor a bevételünk gyarapodhat, de az sem kizárt, hogy új pénzforrást találunk. Előfordulhat, hogy a következő hetekben lesznek dolgok, amikkel elégedetlenek leszünk, de összességében elmondhatjuk, hogy jó úton haladunk.

 
Rák: Februárban rájöhetünk, hogy az elmúlt időben elúsztunk az anyagiak terén, talán többet költöttünk, mint kellett volna, vagy rossz taktikát követtünk. Jó hír, hogy a problémáink megoldása közel van, mert a következő hetekben pozitív irányba változhat a bevételünk.
Februárban sok apróság okozhat örömöt.

Adhatunk, vehetünk, befektethetünk. Ha valaki tartózik nekünk, akkor a illető kiegyenlíti a számlát. Fontos, hogy járjunk utána a kintlévőségeinknek! Ha tesszük a dolgunkat, akkor február végén lesz okunk az örömre.
Oroszlán: Minket is megdöbbenthet, hogy milyen láthatatlan, de erős segítséget kapunk az anyagiakkal kapcsolatos terveink megvalósításához. A hónap első napjaiban nézzük át a függőben lévő ügyeinket. Ha ezt megtesszük, akkor 9-e után valami különleges dologba vághatunk bele.
Az elmúlt időben több mindenbe belekezdtünk, de elakadtunk, emiatt a befejezés még nagyon messze van. Februárban ez megváltozik, mert szorgalommal és bátorsággal sikerül elérnünk a célunkat.Szűz: A csillagjegyünkre jellemző, hogy nem fut el a problémák és a feladatok elől, úgyhogy februárban legyünk igazi Szüzek, és menekülés helyett inkább készítsünk tervet a függő ügyeink megoldásához, mert senki sem fog helyettünk cselekedni.
A tél utolsó havában elsősorban csak magunkra számíthatunk. Február közepén meglepetésként érhet, hogy egy új pénzforrást aknázhatunk ki. Bátran kezdeményezzünk, elvégre csak az nyerhet, aki mer.

 
Mérleg: Ha azt tervezzük, hogy februárban látványosabb pénzügyi sikereket érünk el, akkor a félelmet azonnal el kell engednünk. Amennyiben jó eredményre vágyunk, akkor ahhoz bátorság és némi vakmerőség kell, mert csak így lehet belevágni az ismeretlenbe.
Előfordulhat, hogy elbotlunk, de ez nem baj, hiszen csak az nem nyerhet, aki nem is próbálkozik. Azt is jól tennénk, ha februárban részletesen átgondolnánk, hogy valójában hova akarunk eljutni a következő hónapokban, mert így tudatosan haladhatunk előre.

 
Skorpió: Nincs miért aggódnunk februárban, mert csak bíznunk kell magunkban, hogy képesek vagyunk a jó és pozitív eredmények elérésére. Most bátornak kell lennünk, hogy a saját tervünket helyezzük a középpontba!
A váratlan kiadások nagy eséllyel elkerülnek. Ettől a hírtől megkönnyebbülhetünk, de nem lazsálhatunk. Februárban keressük az arany középutat, de lehetőleg ne ebbe a hónapban döntsünk a nagyobb kiadásokról, befektetésekről!
Nyilas: Még a tavasz beköszönte előtt lehetőségünk lesz arra, hogy átgondoljuk azt, hogy milyen utat akarunk bejárni 2017-ben. Használjuk ki az alkalmat arra, hogy szabadon engedjük a fantáziánkat, fejlődünk, mert csak így jöhetünk rá arra, hogy mit kell másképpen csinálnunk, hogyan kell átalakítanunk a gondolatainkat, pénzhez fűződő viszonyunkat.
A tél utolsó havában nehezebben hozunk jó döntéseket, ezért kérjük tapasztaltabbak segítségét. Abban az esetben, ha szerződést kell kötnünk, akkor arra 7-e és 16-a között kerítsünk sort!

 
Bak: Februárban igazán aktívak leszünk, sok remek ötletünk támad, ráadásul a spontaneitásunk is javul. Talán még önmagunkat is meglepőjük azzal, hogy milyen bátran mondunk igent vagy nemet az anyagiakkal kapcsolatos kérdésekre.
Ha mindehhez még hozzáadjuk a kreativitást, akkor másoknak is segíthetünk. Legyünk nyitottak, befogadóak, mert februárban jól tesszük, ha mindenkit meghallgatunk, akinek mondanivalója van, de az sem árt, ha együttműködünk. Most nem muszáj új fába vágnunk a fejszénket.Vízöntő: Februárban észben kell tartanunk, hogy a minőség a fontos, nem a mennyiség, hiszen semmi értelme sokat dolgozni, ha annak valójában nincs haszna. Gondoljuk át, hogy mi hozhat igazi eredményt, és mi az, amire csak elpazarolnánk az időnket és az energiánkat! Most inkább kevesebbet vállaljunk magunkra, de annak az eredménye legyen tökéletes, látványos. Ha mások is látják az igyekezetünket, akkor a dicséret és a siker nem fog elmaradni.

 
Halak: Ha januárban mindent megtettünk, mégis elmaradt az igazi változás, akkor februárban kárpótolnak a csillagok. A következő hetekben több izgalmas élethelyzet és hosszú távra előremutató ajánlat vár ránk.
A tél utolsó havában esélyt kell adnunk magunknak arra, hogy kiteljesedjünk. Most az égiek is arra biztatnak a láthatatlan energiával, hogy keressük az új lehetőségeket. Ezt akkor is meg kell tennünk, ha valójában elégedettek vagyunk az aktuális helyzetünkkel!

 
(Forrás: life.hu)