Nem ritka eset mikor egy játék film adaptációt kap, természetesen olyan silány színvonalban amely még illuminált állapotban se közelíti meg a játékok eredeti hangulatait, a sztori hűtlenségről nem is regélnék, olyannyira alapvető mára már a történésbeli torzítás, hogy hátrány helyett elvárásként kérik számon a rendezők a forgatókönyv írókon. Legalább is nekem így tűnik.

Elég komoly lehetősége van annak, hogy a Facebook-on elhíresült Farmville-ből egy televíziós műsort csináljanak. Brett Ratner a rendező azzal érvelt, hogy mivel ennek a játéknak sikerült elérnie és kiépítenie egy hatalmas közönséget, így valószínűleg a sorozat is hozza majd a megkívánt nézettségi indexet, a végtelennyi és izgalmas lehetőségek miatt, ami Ratner szerint benne rejlik és amiket nem mind valósítottak meg még.

Érdekes elképzelés, miszerint minden olyan dolog ami sikeres és közkedvelt, legyen a világon bármi, mozi vagy tv-be való. A wc papír is jó hírnévnek örvend, mint az emberi életet megkönnyítő találmány mégsem csinálnak belőle filmet. Igen erős hasonlat, de ha minden “közkincsnek szánt média hulladékból” filmet csinálnánk, túlságosan is elkorcsosodna a film ipar, amelynek jelei egyébként már erősen fellelhetőek.

Ti mit gondoltok, milyen lenne és miről szólna egy Farmville tv show?

Vélemény, hozzászólás?