Hamarosan a gyönyör új, eddig ismeretlen kapui nyílhatnak meg a férfiak előtt, az extra intenzív orgazmus eléréséhez pedig mindössze néhány percre, egy székre, és egy okostelefonra lesz szükségük. Ja, és persze az egyik világcég által kifejlesztett kis varázseszközre, a kGoal Boostra. Ez a kéjfokozó kütyü tulajdonképpen nem más, mint egy mini izomstimuláló eszköz, ami elképesztő hatékonysággal dolgoztatja meg a medencefenék izmait.

És hogy miért fontos mindez a teremtés koronáinak?

Nos, ez az izomcsoport felelős az erekcióért, rendszeres edzésével pedig a pasik könnyedén tudják majd fokozni az állóképességüket, így egyrészt tovább bírják majd az ágyban, másrészt eddig sosem tapasztalt erejű orgazmust élhetnek át.

Az intenzív gyönyörtől pedig partnerük is eszét veszti majd.

A kicsi, leginkább számítógépes egérre hasonlító eszköz használata ráadásul pofonegyszerű, és még csak le se kell hozzá vetkőzniük a vállalkozó szellemű férfiaknak.

620x0 (9)

Egy erekciónövelő edzéshez elég csak kényelmesen ráülniük a csodaszerkentyűre, amit egyébként bárhová magukkal is vihetnek. A gép egy letölthető applikáció segítségével kezdi el kifejteni izomstimuláló hatását, egy edzés pedig mindössze 5 percig tart. Az alkalmazás segítségével a gyönyörre éhes férfiak személyre szabhatják edzésüket, a kezdők pedig segítséget is kaphatnak az első tréningjükhöz.

620x0 (10)

(forrás: ripost)