Nem illettetek össze!

Köszi, de ezzel nem igazán segítesz senkinek. Csak az adott illető tudhatja, hogy számára mennyire felel meg az adott pasi/csaj. Ha meg újra összejönnek, csak még kínosabb lesz neked a dolog.

Ne aggódj, úgysem voltatok olyan sokáig együtt!

Lehet, hogy csak egy hónapig alkottak egy párt, de az nagyon mély volt érzelmileg. Szintén az előzőhöz, itt sem látsz bele a másik fejébe, így ne próbálj igazságot tenni.

20160128szakitas-facebook1

Nyugi! Fiatal vagy még

Hűha. Kinek mi a fiatal? Lehet, hogy valaki már 20 évesen készen érzi magát egy kapcsolatra, és érzelmileg is teljesen felkészült a dologra. A kort sose hozzuk szóba, mert erős frusztrációt kelthetünk az illetőben, főleg egy nőnél.

Nézegessünk Facebookon, hogy mit csinál!

Nem! Röviden, tömören. Ez a legrosszabb tanács. Miért nézegetnétek az exe oldalát, amikor biztos, hogy telepakolja olyan bejegyzésekkel, amivel idegesíteni próbálja a másikat. Nem jó ötlet, és csak gond lehet belőle. Kiszedni a követést, és csináljatok egy közös programot.

20151204uzenet-sms-szakitas-telefon-parkapcsolat

Ne változtass a külsődön, így is szép vagy!

Miért ne segíthetne egy új frizura? Vagy egy szép ruha? Ha erre van szüksége, és jobban érzi magát, akkor hajrá!

Most egy ideig maradj szingli, nincs randizás!

Miért ne lehetne? Sokaknak az segít ilyenkor, ha kicsit kimozdulnak a komfortzónájukból, és megismerkednek új emberekkel. Nem egyéjszakásra gondolunk, hanem egy-két közös találkára. Lehet, hogy az igazi pont ekkor toppan be.

2015072110-jel-amely-szerint-a2

(forrás: life)