A Tinder napjaink egyik legnépszerűbb randialkalmazása, ami azon az egyszerű elven működik: ha a feltöltött képek alapján tetszik a másik, jelezhetjük neki, ha pedig kölcsönös a szimpátia, már indulhat is a beszélgetés és a randihelyszín kiválasztás. De mi történik, ha a lány nem épp úgy néz ki élőben, mint a kép, amit mutatott magáról?

 

kövér.PNG.1200x0_q85

 

Kutatások igazolják, bár rohanó világunkban egyre kézenfekvőbb az interneten való ismerkedés, még mindig vannak félelmeink a dologgal kapcsolatban.

A nők első számú félelme, hogy akivel randevúznak valójában sorozatgyilkos, vagy valamilyen módon ártani fog neki az a férfi, akivel élőben először találkozik. A férfiaknál azonban már más a helyzet, ők attól rettegnek igazán, hogy a hölgyről a randevún fog kiderülni: valójában kövér!

Ennek az utóbbi félelemnek járt élőben is utána a Simple Pickup nevű cég, és videóra is vették tapasztalataikat.

A beépített színésznő a randialkalmazás segítségével öt találkozót is lebeszélt, ám maszkmesterei segítségével kövér jelmezben érkezett már a helyszínre.

Érdekes megnézni a srácok reakcióit. Volt, aki megkérdezte a lányt, hogy terhes-e, volt, aki kikéredzkedett a mosdóra, aztán vissza se tért, és olyan is volt, aki benyögte, hogy igazából házas, és lelépett.

Egyetlen srác marad a végén, aki nem hagyta ott a lányt, neki végül elárulta, hogy ez csak egy kísérlet volt, a srác pedig visszakérdezett, hogy “Akkor tényleg nem vagy kövér?”

Ugyan megrendezett, de tanulságos szituáció: manapság mennyire a külsőségek számítanak, és a valódi értékeket manapság nem vagyunk képesek megtalálni az emberekben.

 

 

Érdekességképpen pedig megcsinálták ennek a fordítottját is, amikor egy férfit maszkíroztak kövérré. Az eredmény elképesztően más lett. A nők egyike sem lépett le, sőt mindegyikőjük belement egy második randiba is, annak ellenére, hogy szemben a beépített hölggyel a pasi néhány helyen elég otrombán viselkedett. Megszabta mekkora tenyere lehet választottjának és hogy neki csak a vékony lányok jöhetnek szóba.

Mi az oka, hogy ő végül még egy csókot is kapott? Azt sajnos nem tudjuk megmondani, legyen mindez már a ti ítélőképességetekre bízva, mindenesetre igen érdekes látni, a két nem mennyire különbözően fogadja ezeket a “nem várt” meglepetéseket!

Oszd meg ha téged is elgondolkodtatott a két kísérlet!