Cambell Walker Fields, aki csak 14 éves, felment a színpadra, hogy az America’s Got Talent című tehetségkutató műsorban nagy közönség előtt énekeljen. De nemcsak énekelt, hanem valami olyat énekelt, ami könnyekig meghatotta.

 

Campbellt örökbe fogadták, mikor még kisbaba volt. Édesanyjának már három gyereke volt és a negyediknek egy jobb életet szeretett volna, mert nem volt elég pénze arra, hogy felnevelje. Nehéz volt meghoznia a döntést de végül is örökbe adta a fiát.

Campbellt két férfi nevelte és ezért sokszor csúfolták az iskolában. De az a tudat, hogy a szülei mindennél jobban szeretik, sok erőt adott neki.

“Mivel két férfi fogadott örökbe, számomra természetes, hogy két apám van.” -mondta Campbell egy tévé interjúban.

safe_image-php

De valami hiányzott az életéből. Nem tudta, ki volt az édesanyja és arról álmodott, hogy egyszer találkozhasson vele. Ez a tehetségkutató műsor lehetőséget adott neki arra, hogy kifejezze érzéseit és édesanyja büszke lehessen rá.

Ahogy elkezdett énekelni, a közönség ünneplésben tört ki, szavakkal le sem lehet írni ami történik. Minket nagyon meghatott ez a dal és egészen biztosak vagyunk abban, hogy Önre is nagy hatással lesz.

Nézze meg a lenti videót!