Ártó ener­giák so­ka­sága vesz körbe ben­nün­ket, és ezek hát­rál­tat­nak az élet­ben. Egy ősi mód­szer­rel azon­ban meg­véd­he­ted magad a ne­ga­tív ha­tá­sok­tól, s jobb irányba ka­nya­rod­hat az éle­ted. Most el­árul­juk, mit kell ten­ned!

A vörös fonalat a régi kabbalisták ismertették meg a világgal, hatékony védelemként az ártó energiák ellen. A Kabbala tanításai szerint megvéd mások irigy tekintetétől, és saját magunk féltékenységét is segít eltávolítani a lélekből. A féltékenységés irigység negatív energiái a szemen keresztül áramlanak ki, így alakult ki az úgynevezett „Gonosz Szem” fogalma. Ez a negatív energia visszatarthat minket az életben.

620x0

A vörös fonal alkalmazása a negatív energiák ellen véd. Színe a veszély színe, ezt kis mennyiségben magunkon viselve egyfajta „energetikai vakcinával” óvjuk a lelkünket az erőteljes negatív energiától. Azért kell a bal csuklón viselni, mert az energiák a test baloldalán áramlanak be. A bal kéz a „kapás”, míg a jobb az „adás” szimbóluma.

A fonalat gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő csomóval kell felkötni, amely a hét spirituális dimenziót jelképezi.

Fontos, hogy olyan személy kösse fel, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. A fonalat eddig kell viselni, míg magától le nem esik, ez azt jelzi, hogy betöltötte a feladatát.