Egy friss ausztrál kutatás szerint a nők különösen vonzónak találják azokat a férfiakat, akik nem vetik alá magukat feltétlenül a szabályoknak. A kockáztatásra való képesség és a határozottság egyediséget sugároz, ez pedig rendkívül izgalmas tulajdonság. Ám a tettetés nem működik, csak akkor leszel hiteles a rossz fiú szerepében, ha valóban elő tudod hívni magadból a vadabbik oldaladat. Lefordítva: több szex, izgalmasabb szex, kalandos szex következik.

Keltsd fel a figyelmét!

620x0 (14)

Ha hétvégén besétálsz egy klubba, világosan láthatod, hogy a pasik többsége nem szereti a kockázatot: csapatban álldogálnak, és igyekeznek biztosra menni. De ha felnőttnek gondolod magad, azt is érdemes tudni, hogy mikor kell kilógnod a tömegből. Már az öltözködéseddel is kifejezheted, hogy te vagy az alfahím. Minden összeállításban legyen egy látszólag oda nem illő darab: a fekete zakót vedd fel fehér pólóval, karóra helyett hordj bőr karkötőt, a fekete bőrdzsekihez passzíts elegáns inget, az élére vasalt nadrághoz csizmát vagy tornacipőt. A jól bevált parfümöd helyett pedig keress egy hozzád illő, földes illatot.

Nyomulj határozottan!

620x0 (15)

Nem kell hetekig puhítanod a nőket, mielőtt a lényegre térsz. Ha online társkeresőn ismerkedsz, hívd minél előbb randira a kiszemeltet –

meg fogsz lepődni, mennyire nem tiltakozik a nők többsége.

Az egyetlen titok, hogy a találkozásra biztonságos, nyilvános helyet válassz. Légy őszinte, és ne ígérj elköteleződést, ha nem ez a terved. Viszont légy határozott: hívd meg egy italra már másnapra, ha bejön az adatlapja.

Ne parázz!

620x0 (16)

Ha biztosra mész, csökkented az esélyét, hogy cikis helyzetbe kerülsz, vagy elutasítanak – de annak is, hogy izgalmassá válj a nő szemében. Az ősi reflexek persze azt diktálják, hogy maradjunk távol minden veszélytől, a kockázatvállalásra való készség azonban olyan, mint az izom: fejleszthető. Szerezz a kiszemelt nőnek feledhetetlen perceket: másszatok át egy kerítésen, vagy  szeretkezzetek az irodában munkaidő után, flörtölj bátran az ülésszomszédoddal a repülőn.

Harcolj az unalom ellen!

620x0 (17)

Egy idő után mindenkinek kialakul a randirutinja, de hosszú távon nem érdemes a robotpilótára bízni magad. A randizás sokkal izgalmasabb, ha van benne egy kis kaland. Szeretkezz az étterem mosdójában, a szabadban, vagy egy hosszú repülőúton tegyél mindkettőtök ölébe egy plédet, és máris kalandozhatnak az ujjaid. De a szállodai zuhanyzót is érdemes felfedezni.

(forrás: ripost)