1.    Húzz ágyneműt!

620x0 (44)

A friss, tiszta illat jobban csábít, mint a vörös selyemhuzat! Ha hívogató az ágynemű, hamarabb jut eszetekbe belebújni. Nem kell szaténcsodákra gondolni, a fő, hogy ti jól érezzétek magatokat benne! Szép időben tedd ki az ablakba vagy az erkélyre szellőzni a paplanokat és a párnákat – a napillat csodásan hat majd a hálóban!

2.    Hagyd bent a tévét nyugodtan!

620x0 (45)

A legfőbb tanács az szokott lenni, hogy száműzd a tévét a hálóból, mert elvonja a figyelmeteket és az időtöket az a alvásról és a szexről. Nos, meccsen kívül is lehet rajta mit nézni… Ha romatikus, sikamlósabb film az esti program, az meghozhatja a kedveteket egymáshoz, de a közös pornónézés is sokkal kényelmesebb így, mint egy tabletet támasztani a párnáknak.

3.    A telefont viszont tényleg hagyd kint!

620x0 (46)

Egy felmérés szerint az amerikaiak 10%-a még szex közben is csekkolja az okostelefonját. Ha erre még nem is vetemednél, a romantikázást tényleg megzavarhatja egy e-mail vagy bejövő üzenet csilingelése, így jobb, ha a telefon a nappaliban marad.

4.    Szóljon a zene!

620x0 (47)

A stílus szinte mindegy – a lényeg, hogy mindkettőtöket hangulatba hozzon. A zene nagyon mélyen, ösztönszerűen hat az agyra, így segít teljesen kiszakadni a külvilágból. Ráadásul szép emlékeket is gyűjthettek – elég, ha valahol megszólal egy szám, mindkettőtöknek a jól sikerült hancúrozás fog eszébe jutni.

5.    Rendezz be egy titkos fiókot!

620x0 (48)

Ha szerettek játékokat is vinni az ágyba, keress neki egy fiókot vagy szép bobozt, amit el tudsz rejteni az avatatlan szemek elől. Ebben helyet kaphat a masszázsolaj és a síkosító is, és bármilyen meglepetést előhúzhatsz belőle a kellő pillanatban.

6.    Gyújts gyertyát!

620x0 (49)

Közhelyesnek tűnik az ötlet, de működik! A selymes, pislákoló fényben sokkal szexibbnek érzed majd magad, mint világosban vagy töksötétben. Az illatos gyertyákkal viszont vigyázz – néhány aroma kifejezettem vágyölő tud lenni főleg, ha túl erős az illat.

7.    Küldd ki a kutyát!

620x0 (50)

Viccesebbnél viccesebb sztorik keringenek a párokról, akik elfelejtették, hogy a kutya vagy a macska is szobában van  és a kedvencek természetesen a legrosszabb pillanatban léptek akcióba. Ízlés dolga, hogy egyébként veletek alszanak-e, de  a szerelmeskedés idejére inkább zárjátok ki őket!

(forrás: ripost)