Ki ne élt volna át már olyan randit, amiről legszívesebben sikítva menekült volna? Csokorba szedtük, mik az elkövethető legnagyobb szarvashibák egy randevún.

Első randi alkalmával még hatványozottabban bent van az ember gyomrában a görcs, és az sem szokott segíteni, ha a pasi folyamatosan bénázik a találka alatt. De mik azok a hibák, amiktől minden lány falra mászik?

A pontosság fél siker

Ugye, elképzelhetetlen, hogy az a srác, aki képes megvárakoztatni randipartnerét, tette miatt ne azonnal hatalmas hátránnyal induljon? Mert persze te képes voltál órákkal a randi kezdete előtt nekiállni szépítkezni, gondosan válogattad ki, melyik ruhádban libbenj a kiszemelted elé, és mivel nem elegáns dolog késve beesni a találkozóra, ezért időben indulsz el, remélve, hogy a srác már a megbeszélt helyen vár.

Végül kiderül, hogy annyira időben érkezel, hogy még a pasi sehol sincs. Lehet az oka hirtelen kialakuló közlekedési dugó, és hihető az is, hogy a borotválkozás közben elvágott arcát foltozta épp össze, de azért egy hívást mégis lebonyolíthatott volna, hogy ne szobrozz magadban, míg ő beesik a randira.

Miért nem figyelsz jobban?

Gondatlanságból elkövetett ruhamegsemmisítés nem csak nagymosás idején veszélyforrás. Vizualizáld magad elé a következőt: épp egy puccos esküvőn vagytok a pároddal egy hamisítatlan lagzirandin, már mindenki elfoglalta az ültetőkártya szerint neki szánt helyet, épp tósztra emelitek a poharatokat, amikor a párod olyan szerencsétlenül nyúl a sajátja felé, hogy annak tartalmát egyenesen a te vadiúj ruhádra önti.

news_6702_randevu

Még ha a későbbiekben nem is hagy nyomot az ital a matérián, akkor sem vicces szitu egész éjszakán át átnedvesedett koktélruhában ülni, táncolni, létezni.

Exek emlegetése a legnagyobb randibaki

Vannak olyan bakik, amik még megbocsáthatók, de azzal talán kivétel nélkül minden nő egyetért, hogy nem szívesen hallgatja meg kedvese szájából azokat a sztorikat, amik még a volt barátnő emlékét idézik. Robbanásközeli helyzetet eredményez, ha a pasi a közös vacsora alatt nagyban ecsetelni kezdi, hogy mennyire örül, amiért veled elmehet egy jó olasz pastát megenni, bezzeg az ex, ő mindig csak salátát csipegetett, és mint holmi megrögzött fitneszguru edzésről edzésre járt.

Persze szép, hogy legalább nem dicséri előtted a lányt, de őszintén, miért is kellene tudnod arról, hogy melyik zumbaórán izzadt a volt barátnő vagy mi volt a kedvenc étele? Oka van annak, hogy ő már csak múlt idő, nem érdemes bolygatni az ügyet, ráadásul nem is illő kibeszélni a régi kapcsolatot. Eme a randibaki után valószínűleg rossz szájízzel távozol majd a helyszínről.

Ne szépítsük a dolgot, van, hogy egyszerűen nem úgy alakul az este, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de csüggedésre semmi ok, a következő találkátok biztosan feledteti veled, hogy nem minden randi alakul tökéletesen.

(forrás: egeszsegtukor)