A pasiknak is vannak berögzült szokásaik, rituáléik, melyek nélkül nem kezdődhet vagy fejeződhet be az együttlét.Ez pontosan olyan, mint a kabala póló, amit nem moshatsz ki, és csak abban van értelme meccset nézni.

620x0 (8)

Íme, néhány szexrituálé, ami olykor meglepő, praktikus, vicces vagy akár bizarr!

1. “Az aktus előtt mindig elmegyek pisilni, mert nagyon kényelmetlen teli hólyaggal szexelni. Közben kimenni WC-re pedig a legnagyobb baklövés, amit elkövethet egy ember.”

2. “Ha nagyon izgulok a randi előtt, felmondom a szorzótáblát. Ez megnyugtat. A technika akkor is működik, ha túl hamar jutnék a csúcsra. Ezzel késleltetni is tudom az orgazmust.”

620x0 (9)

3. “Egy órával a találkozás előtt előveszem az elektromos borotvámat és formázom a “bozótot”. Ez nem túl szexi, de így, amikor az ágyba kerülünk, még finom puha lesz a bőröm, ott lent is.”

4. “Egyszerűen nem fáradok el közben. Szeretnék én is félájultan kidőlni és reggelig aludni utána, de általában még olvasok.”

5. “Minden együttlét előtt tisztálkodom. Szerintem ez alapvető tevékenység ilyenkor, megtiszteled a partnert. Sokat ront az élményen, ha kellemetlen szagok terjengenek.”

620x0 (10)

6. “Mindig terítek az ágyra egy törülközőt, hogy elkerüljük a nedves foltokat a lepedőn.”

7. “Minden szeretkezés után kimegyek a fürdőszobába és leellenőrzöm az óvszert. Leveszem és vizet töltök bele, hogy megbizonyosodjak arról, biztosan nem lyukadt ki.”

620x0 (11)

8. “Fontos, hogy higgyek magamban. Ezért előtte mindig arra gondolok, hogy minden jó lesz, és tökéletesen fogok teljesíteni.”

Forrás: Ripost