Ezek nélkül ugyanis nem volt buli a buli, nélkülük olyan voltál, mint Superman kriptonittal a farzsebében. Hiteltelen.

1. Világító rudak

????????????????????????????????????

Alapvetően horgászati kellékboltban lehetett párszáz forintért beszerezni, amiért a nagy rendezvényeken képesek voltak az árusok akár egy ezrest is elkérni. A legkeményebb arcok kapásjelzőt is vettek, mely szájban forgatva volt extra menő.

2. Legyező

legyezok-1024x539

A szellőzési rendszerek nem mindenhol működtek tökéletesen, vagy egyszerűen csak túl sok ember volt egy-egy partin. Ekkor kincsnek számított egy legyező, vagy egy ember, akinél volt egy.

3. Övtáska

ovtaska-1024x697

Ha igazán nagy buliba ment az ember, ott nem volt helye kis táskáknak, vagy zsebre vágott pénztárcáknak, mert azokat rendre úgyis elhagyta az ember, vagy egyszerűen tombolás közben kényelmetlen volt. Ekkor léptek életbe a igen divatos övtáskák.

4. Buborékfújó

buborekfujas

A gyermeklelkű partiarcok övtáskájában mindig lapult egy buborékfújó, mellyel sok örömteli pillanatot szereztek a látens gyermeklelkű partiarcoknak.

5. Napszemüveg

napszemuveg-1024x576

Minek is kell az éjszakába napszemüveg? Mert amikor reggelig bulizik az ember, a klubból kilépve bizony tudják bántani a szemét a felkelő napsugarak.

6. Labello

Labello-768x1024

Akkoriban jött be a divatba a szájápoló és a sok táncolás, őrjöngés és tombolás miatt annyira kiszáradt az ember ajka, hogy egyszerűen muszáj volt a farzsebben tartani.

7. Síp

síp-1024x595

Egyszerűen muszáj volt fokozni velük a hangulatot.

8. A kedvenc zenéid CD-n

sterbinszky-1024x503

(forrás: flyerz)