Vannak olyan procedúrák, melyekről azt hiszed, csak te vagy kénytelen végrehajtani? Nyugodj meg, nem vagy vele egyedül! Sőt elárulunk néhány olyan trükköt is, melyet talán még nem próbáltál, de biztos, hogy nagy hasznát veszed. Férfi vagy, és azt hiszed, mindent tudsz arról, mi történik a zárt fürdőszoba ajtaja mögött? Meg fogsz lepődni, mert most kiderülnek a titkok.

Lábujjak borotválása

Igen, a legtöbb nőnek akad szőr a lábujján. És a legtöbb nő szeret ezektől megszabadulni. Ki akarna magának szőrös lábujjakat, hacsak nem ő a teremtés koronája? Hogy aztán a szőrtelenítést borotvával, csipesszel vagy epillátorral végzi, az már szinte részletkérdés.

Majonéz a hajra

A majonéz csodásan visszaadja a sérült haj fényét. De persze ki mászkálna szívesen salátaöntettel a fején? Jobb ezt inkább a zárt ajtók mögött elintézni.

620x0 (1)

Aranyér elleni kenőcs a szem alá

Furcsán hangzik, de a sminkesek állítólag esküsznek erre a módszerre, ugyanis kiválóan eltüntetni a szem alatti árkokat és táskákat. Jó megoldás tehát másnaposság elfedésére is.

620x0 (2)

Szemöldökcsipesz meglepő helyeken

Térjünk egy kicsit vissza a szőrtelenítéshez. Szinte minden nőnek akad egy-egy nemkívánatos szőrszál teste olyan területein is, melyen meglepődnének a férfiak. Legyen szó az állon vagy a mellbimbók környékén felbukkanó szőrszálakról, a legnagyobb titokban szeretne mindenki megszabadulni ezektől.

Szemöldökfestés

Ha a természetes hajszíntől jelentősen eltérő festéket használ egy nő a hajára, akkor gyakran kezelésbe veszi vele a szemöldökét is, hogy harmonikusabb legyen az összhatás. Aprócska csalás, de hatásos lesz tőle az összhang.

Ősz hajszálak kitépkedése

Amikor még csak egy-egy hajszál őszül vagy amikor a hajfesték néhány hajszálon hatástalannak bizonyult, akkor jön a kíméletlen módszer: a néhány kósza, fehér hajszál kitépkedése.

620x0 (3)

Ajakradír fogkefével

Van az úgy, hogy a kiszáradt ajkakon már nem segít semmilyen krém, a hámló, száraz bőrtől viszont jó lenne megszabadulni. Ilyenkor tesz jó szolgálatot a fogkefe sörtéje, ami csodálatosan megszabadítja az ajkakata leváló bőrtől, és újjávarázsolja a megjelenést.

(forrás: ripost)