A fiú, legyen a neve John, mindent elmesélt magáról az első randin: hogy mit dolgozik, hol lakik, mit szeret csinálni. Kedves és megbízható fiú benyomását keltette. Reggel egy furcsa üzenetből derült csak ki, hogy az egész egy átverés volt.

20150626tinderkiralylany-es-a-szoke-herceg6

A lány, nevezzük Sarahnak, a randi másnapján a telefonjára kapott üzenetre ébredt. Ebben a fiú részletesen leírta, hogy semmi sem igaz abból, amit neki mondott. Igazság szerint a neve, a foglalkozása, a lakhelye is más, de még a kapcsolati státusza sem szingli: menyasszonyával él.

„Mindketten fent vagyunk a Tinderen, mert mindkettőnknek jár havonta egy szabad éjszaka, ami csak a szexről szól. Nagyon dögös vagy, és az éjszaka is szuper volt, de nem leszek ott a következő randin, mert egy nővel csak egyszer találkozhatok. Bocs, de ez a szabály” – állt az üzenetben.

„Nagyon nem vagyok boldog, hogy harmadik kerék lettem ebben a fura kapcsolatban. Ráadásul nem is én voltam az első. Borzasztó! Szeretném, ha más nem kerülne ilyen megalázó helyzetbe” – mondta a zaklatott lány.

(forrás: life)