Kimberly Fugate egy teljesen átlagos nő. Boldog házasságban él, és van egy csodálatos 10 éves lánya. De akkor a 42 éves Nőnél egy olyan dolog derült ki, amivel abszolút nem számolt: 13 hetes terhes. Nem sok idő maradt neki és a férjének, Craignek megemészteni ezt a gyönyörű, de meglepő hírt, főleg azért mert a váratlan áldás egy hármas csomag.

 

meglepetes-a-szuloszobanan-06

 

Egyáltalán nem terveztek több gyermeket. De ilyen hírt kapni, hogy hármas ikrei lesznek igazán rendkívüli, különösen Kimberly életkorában. És mindezt mesterséges megtermékenyítés nélkül. Már javában folynak az előkészületek a három áldásnak. De a csecsemők nem akartak tovább az anyu hasában várni, és 6 hónap után ki akartak szállni.

 

meglepetes-a-szuloszobanan-03

 

Ami ezután történt a kórházban, arra senki sem számított: miután az orvosok mindhárom lányt a világra segítették, ezután jött az igazi meglepetés. Hallja az anya, ahogy az orvosok ezt mondják “Még több láb”. Az anya első reakciója igazi horror volt: “Ordítottam: Ne!” Ez a pillanat egyfajta sokk volt Kimberly számára.

Miután megszületett a 4. meglepetés baba, minden sikerrel zárult. És az biztos, hogy több, mint elég a gyermekek száma ezeknek a szülőknek.

 

meglepetes-a-szuloszobanan-01

 

“Először minden nagyon nyomasztó volt, mert minden olyan hirtelen történt” mondja az anya. “Megpróbáltam mindent megemészteni, de tudtam, hogy minden rendben lesz.”

 

meglepetes-a-szuloszobanan-05

 

A sok váratlan dolog után a szülők kaptak még egy váratlan hírt: a négy lány egypetéjű ikrek. Annak az esélye, hogy egypetéjű ikrek szülessenek körülbelül 1: 729.000. De az esélye, hogy 4 lánynál történjen, 1: 13 millióhoz, ami igen kicsi esély! Nagyobb a valószínűsége, hogy belénk csap egy villám. Az anya orvosa, James Bofill teljesen kimerült: “Amikor meghallottam az egyik kollégától, hogy egypetéjű ikrek, azt hittem viccel.”

meglepetes-a-szuloszobanan-07

 

A lányok a kórházban maradtak egy darabig. Néhány hét után végre haza kerültek és találkoztak a nagyobbik testvérükkel. Időközben Kimberly már virágzott az anyai szerepében: “Ezek a babák voltak a legnagyobb meglepetések az életemben, és most már nem tudnám elképzelni az életet nélkülük.”

 

meglepetes-a-szuloszobanan-04

 

Kimberly férjével, Craig-gel és nagy lányukkal, Katelyn-nel készített egy Facebook oldalt, „Fugate négyes ikrek” néven. Ide várják a jókívánságokat, amiben a több, mint 60.000 fős követőiknek hála egyáltalán nem szenvednek hiányt.

 

meglepetes-a-szuloszobanan-02

Sok boldogságot nekik!