Ez a kutya még nálunk is jobban imádja a pizzát. Nézd csak, milyen boldog, mikor kap egy darabot belőle!

 

kutya-pizza2

Vannak különleges ízléssel rendelkező állatok, akik más ételekért rajonganak, mint azt általában megszoktuk. Egyes macskák például kifejezetten rajonganak a paradicsomért, vagy a főtt krumpliért. De olyan is akad, aki a kedvencnek tartott halat semmi pénzért nem enné meg. Ez a kutya például kedvenc ételének a pizzát tartja.

Láttál már ilyen kutyát? Nem hatja meg a füstölt csülök, sőt az oldalasról is képes lemondani, ha hozzájuthat egy szeletke finom pizzához. A szimpatikus Pitt Bull eddig kóborkutyaként élt, egy ideje pedig szerető gazdira talált. Boldogságát nem csak a pizzaszelet, hanem a csodálatos új lakása is fokozza.

[cmamad id=”53039″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Ilyen energikus, boldog ebet eddig még nem láttunk, nagyon aranyos. Amint megkapja a darabka pizzát gyorsan leteker egy-két hálakört. Olyan sebességgel rohangál a terem egyik végétől a másikig, hogy alig lehet szemmel követni. Majd leáll egy pillanatra, hogy meg tudja rágni a szájában tartott, addig érintetlen pizzadarabot.

Ezután következik a következő kör, egy újabb darabbal. Úgy tűnik nem fogja megnyomni a pizza a gyomrát, hiszen közben az összes bevitt kalóriát ledolgozza. Egy ilyen boldog kutya garantáltan feldobja mindenki napját.