Manapság a gyerekvállalás egy nagyon nehéz kérdés, és feladat. A megváltozott világ egyenes következménye, hogy a fiatalok egyre később, vagy egyáltalán nem is vállalnak gyereket. Szerencsére vannak azonban nagyon szép pozitív példák is. Az alábbi család története igen elgondolkodtató.

 

baba-orokbefogadas

 

Josh és Allison Lewis négy gyereket nevelt, amikor arra gondoltak, hogy milyen jó is lenne még örökbefogadni egy csöppséget. Imádták a gyerekeket, és úgy érezték, hogy egy még nagyobb család tudná őket igazán boldoggá tenni. Leadták az örökbefogadási kérvényüket, és türelmesen vártak.

Egy szép napon, a vártnál sokkal hamarabb csengett a telefon a Lewis családnál. A vonal másik végén levő hang közölte, hogy egy anyuka lemondana a születendő gyerekéről, és akár rögtön mehetnek, hogy megnézzék. Kocsiba ültek, azonban a helyszínen derült ki, hogy nem egy, hanem két gyerek jött a világra.

A Lewis házaspár nagyon örült, hogy így történt a dolog, azonban az orvosok közölték velük, hogy az ikerpár egyik tagja, a kislány betegen született. A szakemberek egyetlen napot sem jósoltak neki, de az örökbefogadó szülők egy percig sem kételkedtek abban, hogy ők fogják felnevelni a kislányt is.

Két küzdelmes, várakozásokkal és reményekkel teli hét után mind a két gyereket hazavihették a kórházból. Jelenleg boldogan nevelik hat gyereküket, és hálát adnak azért, hogy ez a csoda velük történt meg.