Shin Hyomyung, akit Dél-Korea Pán Péterének is szoktak nevezni, 26 éves, de még nem is kezdett kamaszodni, megjelenése, bőre, hangja is olyan, mint egy 12 éves kisfiúé. De a személyije, (amit elképesztően gyakran kényszerül használni) is igazolja, hogy 1989-ben született.

A közelmúltban egy helyi tévécsatorna készített vele riportot, melyben az is látható, hogyan készülődik bulizáshoz, hogyan tolja le egymás után az alkoholos italokat, és hogy hogyan ropja a táncparketten. Sajnos azonban a nők körülötte csak arra éreznek késztetést, hogy megcsipkedjék az arcát.

Otthonában is forgattak, a hálószobájában egy óriási Scarlett Johansson poszter figyel, és Shin arról beszélt, arról álmodozik, hogy lesz egy gyönyörű barátnője.
A műsorban – nyilván a show kedvéért – a tévések megpróbálták idősebbé varázsolni, mérsékelt sikerrel, aztán elkísérték egy randira is, ahol szegény lány nem igazán akarta elhinni, hogy a férfi valójában hány éves.
A KoreaBoo szerint Shin Hyomyung a Hegylakó szindróma miatt alig öregszik, de az orvosok egyelőre nem ismerik el ezt az állapotot betegségként. A férfi általános egészségügyi állapota egyébként kimondottan jó.