“Annak a lánynak jobb a feneke/lába/haja/főzőtudománya mint nekem?”

Na erre a kérdésre aztán nincsen jó válasz, ezt te is tudod! Ha minden iylen kérdésedre nemmel felel, akkor jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy vajon őszintén gondolja-e, hiszen nyilván van olyan nő a világon, aki valamiben jobb nálad. Na és, ha elmondja, hogy tetszik neki a látvány? Valószínűleg rosszul esik és még meg is sértődsz. Kinek kell ez. Lehet, hogy titokban ő is megnézi a formás fenekeket, de ez nem azt jelenti, hogy más kell a pasidnak. Veled van, téged szeret. Pont.

201603134-mondat-ami-mindennel-jobban

“Kivel vagy most?”

Miért kellene minden telefonbeszélgetést kezdeni, hogy “Kicsim most éppen Kiss Pistikével találkozok, itt és itt vagyok…”? Téged nem idegesítene, ha minden lépésedről be kellene számolnod? Gondolj bele, mi van, ha épp az egyik idegesítő ügyfelével tárgyal. Ha elmondja, hogy Andrással ücsörög egy kávézóban, te tuti rákérdezel milyen András. Csak nem mondhatja, hogy “tudod Szívem az a rettentően idegesítő alak”. Hidd el, semmi rosszban nem sántikál ilyenkor.

“Miért nem írsz már vissza?”

Valószínűleg azért, mert épp nem ér rá. Ha viszont folyamatosan ezzel zaklatod, akkor egy idő után besokall és búcsút inthetsz remekbe szabott párodnak… Nyugodj meg, ha lesz ideje, válaszol!

201603134-mondat-ami-mindennel-jobban4

“Figyelj már rám oda”

Ha jól megvagytok ennek a mondatnak tilos elhagzania! Valószínűleg odafigyel rád, csak éppen problémája akadt a munkahhelyén vagy a barátaival, vagy valami teljesen másról gondolkodik. Ilyenkor hagyj neki egy kis nyugalmat, utána biztosan te leszel majd a figylme középpontjában.