Rajongói szinte minden egyes porcikáját megcsodálhatják a Született feleségek sztárjának, Eva Longoriának, ugyanis a sztár a spanyol Elle magazin kedvéért szinte teljesen pucéran volt hajlandó pózolni a címlapon. Eva „kritikus pontjait” mindössze néhány kristály takarja a magazin címlapján, így egyértelműen levonható a következtetés, hogy a 38 éves színésznő alakja egyszerűen tökéletes.

eva_longoria

Eva Longoria a fotózás után elárulta, egyáltalán nem volt könnyű számára a vetkőzés, ugyanis még sosem fotózták őt ennyire pucéran, emiatt pedig rettenetesen zavarban volt. A munka végére azonban oldódott valamelyest a hangulat, így a kezdeti nehézségek ellenére a fotózás remek hangulatban zajlott, és a színésznő is elégedett a végeredménnyel.

A Született feleségek Gabrielle-je elmondta, hihetetlenül izgult és ideges volt a fotózás előtt, a képeket elnézve azonban félelme alaptalan volt, hiszen bárki láthatja, hogy a színésznő a negyvenedik életéve felé közeledve is olyan alakkal rendelkezik, amit sok huszonéves is megirigyelhetne.