Halálos fordulatot vett egy családi veszekedés egy floridai gyorsétteremben, miután egy feleségétől elhidegült férj több alkalommal is meglőtte a nőt.

A rendőrség szerint a gyanúsított, a 44 éves Sheridan Veney 18 éves lányával vacsorázott a Jacksonville-beli Applebee’s étteremben, amikor megérkezett felesége is. Miután az asszony leült az asztalhoz, a házaspár veszekedni kezdett, kis idő után pedig a nő felállt és megpróbálta elhagyni a helyiséget.

Sheridan Veney

Veney ekkor utána ment, az ajtóig követte, ott pedig öt alkalommal rálőtt, mindannyiszor eltalálva feleségét. A rendőrség szerint a férfi egy .38-as revolvert használt a gyilkossághoz.

lisaveney

Lisa Veneyt a kiérkező rendőrök az étteremben találták meg, ahonnan kórházba szállították, itt azonban halottá nyilvánították. Férjét, aki a lövések leadását követően az étteremben maradt, ellenállás nélkül vették őrizetbe. A férfi a rendőrségen beismerő vallomást tett.

A pár 1993-ban házasodott össze, a helyi sheriff elmondása szerint azonban már jó ideje külön éltek. A férfit, akinek korábban nem volt dolga a rendőrséggel, most emberölés gyanújával tartják őrizetben.