Csinos és szép arcú nő volt, napjainkra azonban igazi szörnnyé csúfult a plasztikai beavatkozások iránti szenvedélye miatt a dél-koreai Hang Mioku.

1

A Daily Mail információi szerint a lány huszonéves korában egy ideig modellkedett is, majd 28 esztendősen Japánba költözött. Ekkor döntött úgy, hogy sosem lehet elég korán elkezdeni a harcot az öregedés ellen. Első lépésként szilikon injekciókat kezdett beadatni magának, azonban a kezeléstől nagyon hamar függővé vált. Minél gyakrabban járt beavatkozásokra, a kezelés annál többet ártott.

3

Idővel a plasztikai sebész nem volt hajlandó vállalni a további beavatkozásokat, a nő azonban nem tudott élni a szépítőinjekciók nélkül, így házi plasztikai sebészetre szánta el magát. Eleinte kétes eredetű szilikon fecskendezett az arcába, azonban mikor ez is elfogyott, étolajjal folytatta a „kezelést”.

2

A zsiradékok hatására arca feldagadt, teljes mértékben eltorzult, felismerhetetlenné vált. Mioku a koreai televízióban a nézőktől kért segítséget, így hamar össze is gyűlt rengeteg pénz a lány megsegítésére. Azóta a koreai lány már tíz különböző operáción esett át, arcából és nyakából 260 gramm szilikont és étolajat távolítottak el, azonban az orvosok semmi jóval nem biztatták a fiatal nőt: arca soha nem lesz már a régi, sőt, bármennyi műtéten essen is át, valószínűleg egész életére eltorzult marad.