A helytakarékosság nagyon fontos szempont, ha kis lakásban élsz.

Ilyenkor minden talpalatnyi helyet ki kell használni annak érdekében, hogy az apró dolgokat is rendben tarthasd.

620x0 (13)

Ha kipróbálod ezt a trükköt, többet nem kell mindent a wc mögé vagy esetleg a mosogató alá rejtened. Minden apróságot el tudsz majd pakolni, méghozzá rendszerezve.

620x0 (14)

Nem kell külön tároló

A hatalmas tároló szekrények korszaka lejárt, hiszen nem elég, hogy sok helyet foglalnak, még a legtöbb esetben csúnyák is. A jövő a polcoké és a rejtett zsebeké. Ezekben rendszerezve csatasorba állíthatod a tisztítószereidet, a fehérneműdet, de akár a szerszámkészletet is.

620x0 (15)

Rejtsd el a kíváncsi szemek elől

Nem biztos, hogy közszemlére szeretnéd tenni a legszexisebb bugyidat vagy a csipkés melltartódat. Azonban a szekrénybe már nem fér, vagy ha mégis, akkor tenyérnyi méretűvé kellene hajtogatnod. A legjobb megoldás, ha szerzel egy zsebes tárolót, ezt pedig a szekrényajtó belsejére rakod. Így plusz helyet nem foglal, viszont a fehérneműid szem előtt lesznek. Reggel könnyedén tudsz választani.

620x0 (16)

Ha nem tetszik a zsebes megoldás és van otthon fölösleges ruhaakasztód, akkor nincs más dolgod csak fűzd egymásba őket és szintén tedd a szekrényajtó belső falára. A bugyik után most már a melltartódat is könnyedén kiválaszthatod öltözésnél.

620x0 (17)

A férfiak álma is lehet

Nincs annál kellemetlenebb, mikor nem tudsz beállni a garázsba, mert a párod szanaszét hagyta a szerszámait. Persze hova is tette volna őket, mikor nincs már egy talpalatnyi hely sem odabenn. Ilyenkor csak csukd be az ajtót és gondolkozz el. A garázsajtó belső felületére is tökéletes tárolót tudsz kialakítani.

620x0 (18)

Nem csak a hűtőszekrény lehet polcos

Kis lakásban a hűtő is kicsi. A zöldségek, gyümölcsök pedig már nem férnek be, akkor sem, ha remek tetris játékos vagy. Ne csüggedj! A zöldségeknek nem szükséges a hideg. Ezeket egy ajtóra akasztott tárolóba is beteheted.

620x0 (19)

Ha már minden ajtóba rejtettél egy kis polcrendszert, akkor ne felejtsd ki a gyerekszobát sem.

620x0 (20)

(forrás: life)