Emlékszel még a Família Kft.-re? Így néznek ki most a szereplők és ez történt velük


Az ikrek már nem úgy néznek ki, mint 2 tojás!

 

 

Ki ne szerette volna a 90-es évek legviccesebb és egyik legsikeresebb magyar sorozatát a Família Kft.-ét? 1999-ig 385 rész készült el, míg a fiatalabb szereplők a szemünk láttára nőttek fel a képernyőn.

Szép Misi és Ricsi, a virgonc fiatalok úgy kezdték, mint két tojás. Az első rész leadása óta 26 év telt el, és a színészpalánták átálltak a kamera túlsó oldalára és együtt is dolgoznak. Károly operatőr lett, míg Dávid rendező.

Szép Misi/Spáh Dávid

Fotó: Duna TV /Spáh Károly és Esztergályos Cecília

SPÁH KÁROLY ÉS SPÁH DÁVID A FAMÍLIA KFT-BEN

A Jászai Mari-díjas Esztergályos Cecília pedig immáron 74 éves, és még mindig elképesztően néz ki! Ő formálta meg Ágicát, akinek egyik leghíresebb szójárása volt, hogy „eddig…eddig…EDDIG VAGYOK!” Ugye emlékszünk!

Közzétette: Esztergályos Cecília – 2015. december 12.

Közzétette: Esztergályos Cecília – 2017. április 7.

És mi a helyzet decens férjurával, Károllyal? A 64 éves Ádám Tamás a mai napig aktív színész és rendező, sok helyen megtekinthetjük a színpadon.

A szentesi születésű Kárász Zénó, vagyis a sorozat Szép Ádámja 47 éves és továbbra is a színészkedéssel foglalkozik. A sorozatban az orvosi egyetemmel küzdőt, de valamiért sosem sikerült lediplomáznia. Ekkor még csak 22 éves volt! Sok változáson ment keresztül azóta, többek között egy 7 éves fiúval is büszkélkedhet!

.

Xantus Barbara, aki Szép Krisztát alakította 49 éves és ő is aktív színésznő a napjainkig. Férje, Szurdi Miklós a Vörösmarty Színház igazgatója, lányuk Panna 1997-ben született. A mai napig jó barátságot ápol Csonka Andrással, és 1999-ben első magyar színészként vetkőzött a Playboynak.

Bod Teréz sajnos 200-ben elhunyt 74 éves korában. Ő játszotta Vilmát, a nagymamát. Partnere Baranyai László 89 éves sikeres színész maradt.