Az egész történet akkor kezdődött, amikor Rachel és Geison úgy döntöttek, hogy harmadik gyereket szeretnének. Eleinte nem aggódtak, minden a megszokott rendben zajlott. De ez hamarosan megváltozott, amikor az orvosok felfedezték, hogy ez a terhesség el fog térni a megszokottól.

Az első orvosi vizsgálaton az orvosok bejelentették a házaspárnak, hogy a feleség ikreket vár. De hamarosan beigazolódott, hogy az orvosok tévedtek, amikor azt mondták, hogy két gyerekük fog születni. Az orvosok eleinte tévedtek, azonban most tájékoztatták őket, hogy pontosabban 5 gyereket vár az édesanya.

Eleinte az orvosok azt tanácsolták nekik, hogy csak két gyermeket hagyjanak életben. De a szülők kategorikusan kitartottak amellett, hogy a felmerülő nehézségek ellenére mind az öt gyermeket hagyják életben. Ma az édesanya és mind az öt gyermek makk egészséges. Rachel mind az öt gyermeket megszülte és egy nappal a szülés után már az összes gyerekét karjában tarthatta. Ezen a napon rögzítették az alábbi családi felvételt. Jelenleg a gyermekek már tíz évesek és mind egészségesek.

Ha tetszett ez a szép történet és szeretnéd, hogy mások is tanuljanak belőle, akkor oszd meg ezt a videót!

Mi a véleményed?