Eszméletlen dögös fehérneműket kínálnak méreten felüli hölgyeknek. Mélyedj el az idei gigabugyik és extra méretezésű melltartók világában. A végén pedig rájössz, hogy az igazi nő akkor szép, ha tényleg lehet rajta mit fogni.

1. Tavaszi zsongás lágy domborulatokon, sejtelmes fekete selyemmel kombinálva. Az erős kontraszt felhívás keringőre. “Jönnél velem egy körre?”

620x0

2. A pillanat, amikor a kabát alól feltárul a nő huncut titka. Hogy az egyszerűség kedvéért nem visel mást, csak szexi fehérneműt. Fejezd ki magad a színekkel is: a lila a bujaság egyik meghatározó árnyalata…

620x0 (1)

3. Hagyd, hogy a melltartó és a bugyi előnyösen hangsúlyozza idomaidat! A szélesre hagyott csipkepasszé igazán izgalmassá teszi a legszebb részleteket. Ami szép, az szép, mutasd meg neki így is!

620x0 (2)

4. Lehet még karakteresebb a csipkerész, optikailag karcsúsít. Akárcsak a melltartó kosarának triplapántos megoldása.

620x0 (3)

5. Légy bevállalós, jöhet a púderrózsaszín! Fekete csipkével kombinálva valóságos afrodiziákumként hat a férfiakra. Domboríts és érezd meg magadban a szexistennőt!

620x0 (4)

6. Teremts fülledten erotikus hangulatot bársonyos meggypirossal! Vonulj be így a hálószobába, és szedd ízekre a pasit! Nem fog tiltakozni!

620x0 (5)

7. Egyértelmű, hogy ebben a színben nemcsak hódíthatsz, hanem uralkodhatsz is! Hidd el, titkon erre vágynak a férfiak!

620x0 (6)

8. Széles csípő és D-kosár? Eszméletlen trükkökkel lehet öltöztetni! Válassz szexi, fűzőmintás melltartót, szalaggal húzott bugyit!Az apró masni izgató kis kiegészítő, melyről csak az jut a férfi eszébe: kioldani, de gyorsan!

620x0 (7)

620x0 (8)

9. A telt nők dicséretéről zengedez ez a rafinált kombidressz, mely igazán passzentosan tartja össze a puhább részeket is. Vállrésznél a keresztpánt kellemesen támasztja a mellet, így jöhet létre elől az igazán kacér, mély dekoltázs.

(forrás: ripost)