A horoszkóp szerint mindenkinek van egy másodlagos csillagképe, amelyről talán soha nem hallottunk.


Az élet minden területén megfigyelhetjük, hogy a népszerű dolgok elnyomják a kevésbé népszerűeket, amelyek emiatt a feledés homályába vesznek. Nincs ez másképpen a csillagképek esetében sem, hiszen felnézve az égre mindenki ugyanazokat keresi.

A horoszkóp esetében is léteznek másodlagos csillagképek, amelyeket nehezen találhatunk meg az égbolton, ám ettől még nagyban befolyásolják az életünket, a sorsunkat és a jelenünket. Ha meg akarjuk tudni, hogy melyik a másodlagos csillagképünk, akkor csak annyit kell tennünk, hogy keressük meg lentebb a jelenleg ismert csillagjegyünket.

 

Kos és Nyilas: A Pajzs az elfeledett csillagképünk, ami segít, hogy megértsük azokat a szituációkat, amelyeket eddig nem sikerült. Mindenki képes arra, hogy visszaemlékezzen egy eseményre, amely miatt könnyen bajba kerülhetett volna. A Nyilas csillagkép közelgése azt jelentheti, hogy az általa uralt területek hibáit védi ki, de csak akkor, ha egyébként megfeleltünk neki valamely feladatban.

A másodlagos csillagképünk szerint általában pontosan tudjuk, hogy mit akarunk, és hogyan érhetjük el a célunkat. Ennek érdekében kitartóan haladunk az utunkon, még abban az esetben is, ha menet közben jövünk rá, hogy sokkal nehezebb az út, mint eleinte gondoltuk.

Erősítsük meg a lelkünket, húzzuk magunk elé a Pajzsunkat, és élvezzük annak a védelmét! Fontos, hogy mindig tartsunk ki! Igaz ez akkor is, ha jelenleg nem értjük, hogy miért kaptunk az élettől egy újabb leckét. A másodlagos csillagképünk megvéd és segít a magánéleti galibák, munkahelyi problémák megoldásában.

Sextant

Bika és Vízöntő: Az Oroszlán csillagkép közelében található a Szeksztáns, ami a másodlagos csillagképünk. A hajósok régi navigációs eszköze azt várja el tőlünk, hogy egész életünkben műveljük magunkat! Amennyiben így teszünk, akkor a csillagkép segíteni fog az életünk összes döntéshelyzetében.

Ez magyarázza azt is, ha mostanában feltűnt, hogy milyen sok tanulási lehetőséget használhatunk ki annak érdekében, hogy jobbak legyünk a szakmánkban, a munkánkban, vagy hobbinkban. Ha az elmúlt időben nem jártunk tanfolyamon, iskolában, egy könyvtárban, de még a világhálót sem böngésztük, akkor rázzuk fel magunkat, hogy ismét tudjuk, hogy merre kell mennünk!

hiúz
Ikrek és Mérleg: Jól rejtőzködik a másodlagos csillagképünk, ami a hiúz, ugyanis nehéz megtalálni az égbolton a halálos erővel támadó ragadozót. A hiúz csendes és villámgyors, tehát nincs idő a védelmi stratégiák kidolgozására, ha támad, emiatt résen kell lennünk.

Amennyiben betartjuk a szabályait, akkor biztonságban érezhetjük magunkat tőle. Ha viszont nem figyelünk eléggé a biztonságunkra, testi épségünkre, az egészségünkre, vagy a munkában keresnénk a könnyebb utat, akkor a hiúz kíméletlenül lecsap ránk, mi pedig viselhetjük ennek a következményeit.

A baj elkerülése érdekében alaposan figyeljünk a most következő időszakra, hiszen az ősz kedvez a pihenésnek, álmodozásnak, ám a hiúz lesben áll. Abban az esetben, ha betartjuk az egyszerű szabályokat, akkor a csillagjegyünk fő csillagjegyei vigyázni fognak ránk, és támogatnak, hogy év végén elégedetten intsünk búcsút 2016-nak. A Hiúzt az Ikrek, a Nagymedve és a Szekeres által határolt területen keressük az égbolton.

 
fox
Rák és Bak: A Kisróka a másodlagos csillagképünk. Elég csak megnéznünk róla egy képet, hogy lássuk, hogy milyen leleményes és győztes. Nyugodtan kérjünk tőle segítséget, ha nehéz szituációban találjuk magunka.

Ezt akkor is megtehetjük, ha kicsit önző módon csak magunkra gondolunk és nem foglalkozunk azzal, hogy más is létezik a Földön, ám azt ne felejtsük el, hogy a rókák ravaszak! Ha a Kisrókára hallgatunk, akkor olyan helyzetbe tegyük, amikor jó ügyet szeretnénk szolgálni, de kilátástalannak látjuk a helyzetet.

Gondoljuk át, hogy mit terveztünk az év utolsó két havára! Legyen ez bármi, mindenképpen a másodlagos csillagkép hatását kell figyelembe vennünk. Most is sok a dolgunk, mert nekünk nem kell szólni, hogy várnak a tennivalók, ám ne engedjünk a huncut rókának, ha arra biztatna, hogy bújjunk ki a feladataink alól! Legyünk ravaszak, de óvatosak is, mert utólag rossz lenne belátni, hogy nem érte meg az, amit tettünk.

 

gyík

 

Szűz és Halak: A Gyík a másodlagos csillagképünk, amit az északi égbolton kell keresnünk. Habár alig látható távolságban van, mégis nagyban befolyásolja az életünket. Amíg melegíti a Nap, addig szélvészként szalad. Első pillantásra talán nem tűnik veszélyesnek, de ne becsüljük le a képességeit, ugyanis kiváló vadász.

Amennyiben úgy érezzük, hogy külső fény és meleg nélkül egy lépést sem bírunk tenni, akkor lehet, hogy a Gyík hatását érezzük. Amíg nem szenvedünk hiányt az éltető szeretetből, figyelemből és elismerésből, addig képesek vagyunk a csillogásra és a nagy tettek végrehajtására. Ha viszont úgy érezzük, hogy mindezt megvonják tőlünk, akkor begubózunk a csigaházunkba.

Ez figyelmeztetés, ugyanis tudnunk kell, hogy akkor is meg kell csinálnunk a dolgainkat, ha azért nem kapunk cserébe tapsvihart. Ilyenkor ne vonuljunk félre, hanem használjuk ki a belső tartalékainkat, amit a Gyíknak köszönhetünk. Keressünk a meleg fényt a szívünkben, mert ez mindenképpen nekünk fog hasznot hajtani.

 

Skorpió és Oroszlán: A Zsiráf a másodlagos csillagképünk, ami a hosszú nyakával néz le az eseményekre. Ez azt jelenti, hogy amennyiben túlságosan közelről szemléljük az életünk eseményeit, akkor rossz döntést hozhatunk. Ilyenkor jusson eszünkbe a Zsiráf, aki a magasból látja be a dolgot, és ezért más következtetést von le, mint mi.

Kérjük a másodlagos csillagképünket, hogy segítsen, amikor elvesztünk és nem értünk valamit. Könnyen előfordulhat, hogy csak kis távolságra lenne szükség ahhoz, hogy máshogy lássuk a dolgokat, ám azt felejtsük el, hogy csak a Zsiráf szemén keresztül nézzük az életünket, mert ilyenkor túlságosan leegyszerűsödne a dolog, ami szintén hibás eredményt hozna.

A jó megoldás tehát az, ha a jövőben az orrunknál messzebbre nézünk. Kerekedjünk felül, mert tisztában vagyunk azzal, hogy mit akarunk, ráadásul bátrak és nagylelkűek vagyunk. Emellett ne felejtsük el, hogy az erős személyiségünk hatással van másokra is, tehát a mi felelősségünk, hogy miképpen befolyásoljuk őket. Éljünk a Zsiráf látásmódjával, mert akkor támogatni fog!

 

(Forrás: noiportal.hu)