Be kell látniuk az uraknak, a női logika jobban felszerelt az élet bizonyos helyzeteivel kapcsolatban. Van néhány dolog, amiben a gyengébbik nem tévedhetetlen. Szóval felesleges a harc, a legjobb ha egyszerűen feladják a férfiak, és belenyugszanak, hogy női hatodik érzék bizony volt, van és lesz.

620x0

1. Desszert mindig kell!

Mindegy, hogy mennyit ettél, egy csodás desszertnek mindig van hely.A férfiak persze nem értik, hogyan férhet beléd egy fagyi kehely, vagy egy mennyei túrótorta. De végül mégis csak kér belőle. Ugye?

2. A gyorshajtással nem spórolsz időt

A nők sokkal óvatosabban vezetnek. Persze ez nem azt jelenti, hogy rosszabbul. Jó, ha tudják a pasik, ha kommentálod a vezetésüket, akkor éppen nagyon rosszul csinálnak valamit.

620x0 (1)

Gyorshajtással akár öt percet is spórolhatnátok, de legalább kétszer ennyi időt vesz majd igénybe, amíg a rendőr kitölti a papírokat.

3. Az a bútor biztosan nem mutatna jól a lakásban

Megláttok egy különleges széket, vagy más bútordarabot, ami nagyon dizájnos, és valóban neked is tetszik, ott a boltban. Ő azonban köti az ebet a karóhoz, kell egy ilyen a nappalitokba. Hát nem… Lakberendezésben nincs vita.

4. “Az a nő flörtöl veled, és az ágyába akar csábítani!”

A gyengébbik nem receptorai az evolúció során kifinomultabbá váltak. Így könnyen meglehet, hogy miközben finom koktélt iszogatva ücsörögtök egy bárban, és a pasid tömi magába a mogyit, te azonnal kiszúrod a konkurenciát. Azt a nőt, aki szemmel láthatóan szívesen belenyúlna abba a bizonyos mogyorós tálba. Néha még akkor is fel kell világosítani kedvesed, ha a másik nő mellei már kinyomják a szemét, de ő még mindig azt hiszi, tényleg csak a munkája iránt érdeklődik.

5. Ha azt mondod: “Beszélnünk kell!” Akkor, annak tényleg itt van az ideje

620x0 (2)

Bizonyos dolgokat meg kell beszélni. Nem tehetünk úgy, mintha nem történt volna meg. Fontos, hogy nyitottak legyünk, és merjük megmutatni lelkünket a párunknak. A pasik utálnak lelkizni, de egy ilyen beszélgetés után megértik, hogy néha valóban szükség van rá.  Nem olyan nagy gáz, ha tisztán látjuk a dolgokat. Persze fontos, hogy ezt ne naponta kapják meg, mert az valóban kikergeti őket a világból.

6. A tökéletes parkolóhely

Behajtotok egy mélygarázsba vagy egy óriási parkolóba. Te már az első pillanatban kiszúrod a tökéletes helyet, jelzed is kedvesednek. De ő biztosan jobbat tud, legalábbis ezt állítja. Köröztök vagy négyszer, végül benyomorítja a kocsit egy olyan szűk helyre, hogy szinte alig tudsz kiszállni. Ismerős?

7. Biztosan oda fogunk érni!

620x0 (3)

Egy férfi hajlamos ráparázni az időre. Ezért kell elindulni a moziba két órával korábban, vagy a reptérre néggyel. De, ha normál időben indultok, akkor is oda fogtok érni, ahogy azt a gyakorlatban láthatjuk is sokszor.(Persze egyszer az életben lehet gigabaleset, ami miatt nagyon stresszes az időpont betartása, de akkor sem reális a több órás ráhagyás.)

8. A szépségápolás

Ha krémekről, bőrápolásról van szó a legjobb, ha a nő viseli a nadrágot.

Tehát: vegyél neki saját ránctalanítót, olyat, ami férfiaknak készült. Különben simán turkálni fog a cuccaid között, mivel neki is kell krém. Ha viszont sajátja van, nincs vita, használja azt.

(forrás: ripost)