10 egyszerű kérdés megválaszolása is elárulhatja milyen személyiséggel is rendelkezel. 

Helyezkedj el és kezd el olvasni a kérdéseket. Fontos, hogy ne gondolkodj a válaszokat, írd le azt a képet, ami egyből megjelent előtted a kérdés feltétele után. Kellemes utazást! 

ki_vagyok_en-2

1 Hunyd le szemed és képzeld el, hogy éppen egy út kellős közepén álldogálsz. Nézz körbe alaposan. Egyedül vagy, vagy több ember is közlekedik itt? Milyen minősége van az útnak? Kátyús, vagy sima? Milyen anyagból van? Föld, vagy beton?

2 Milyen napszak van éppen? Nappal, vagy éjszaka? Amennyiben nappal, merre jár éppen az égen, hozzád képest?

3 Úgy döntesz, hogy elindulsz felfedezni a környéket. Ahogy mész, egy kerítés előtt találod magad, vélhetően egy birtok szélét jelzi. Figyeld meg a kerítés anyagát, magasságát.

4 Hogyan jutsz át a másik oldalra? Van kapu, vagy egyszerűen átmászol, esetleg meg sem próbálsz átjutni?

5 Utadat folytatva, odaérkezel egy farengeteghez. Mielőtt belépnél az erdőbe, körbe nézel, megfigyeled a fákat. Egy féle fából áll ez az erdő, vagy több különbözőből? Milyen érzés belépni? Besüt-e a nap fénye, vagy rideg sötét van?

6 Ahogy barangolsz a rengetegben, észre veszed, hogy egy kulcs hever a földön. Hogy néz ki? Új, vagy régi? Díszes, vagy hétköznapi megjelenése van? Mit teszel vele? Zsebre vágod, ott hagyod, vagy inkább félre rakod az útból, hát ha valaki keresni fogja?!

7 Az erdőnek nagyjából a közepe fele jársz, mikor hallod, hogy víz van a közelben. Követed a hangot, oda érsz. Mit látsz? Egy folyót? Egy tavat? Esetleg egy vízesést? Mit teszel? Csak leülsz és figyelsz? Iszol belőle, vagy csobbansz is, hogy felfrissülj?

8 Ahogyan tovább sétálsz, meglátod a tökéletes házat és a tökéletes férfit/nőt, aki csak a fantáziádban létezik. Feléd lép és kérlel, hogy kössétek össze életeteket. Mit szólsz hozzá?

9 A ház mögött egy újabb út rajzolódik ki. Egy kerítés választja el a háztól. Ez a kerítés mekkora? Olyan mint az út elején lévő? És az út? Milyen anyagból van? És mekkora élet van rajta?

10 Végül figyeld meg, merre jár a nap az égen, a hosszú séta után.

Jöhetnek a válaszok! 

1 Föld út: egyszerű, higgadt élet, az illető saját kezében tartja az életét. Forgalmas, beton út: Pezsgő élet, nagy igény mások figyelmére, támogatására. Kátyús út: olyan zavaró dologra utal, ami jelenleg jelen van az illető életében.

2 Napkelte: az illető úton van a célja megvalósítása felé. Dél: a megvalósulás éppen zajlik. Napnyugta: túl van egy terv véghez vitelén, élvezi a sikert.

3 Fa kerítés: az illető nem komplikálja túl a problémákat. Díszes, magas kerítés: hajlamos rá, hogy bolhából elefántot csináljon, általában sokkal rosszabbul éli meg az ilyen időszakokat, később azonban mindig belátja, hogy sokkal rosszabbnak hitte, mint amilyen volt.

4  Kiskapu: aki a kiskapun ment át, hamar megtalálja a kivezető utat a gondokból. Átmászás: rugalmas, több megoldást is feltud kínálni egy gondra. Kerítés rongálása, megtorpanás: alacsony önbizalomra utal, ami miatt képtelen megoldani a gondjait.

5 Világos: pozitív élet szemlélet. Sötét: negatív életszemlélet. Egy féle fából álló erdő: racionalizmus. Vegyes erdő: laza, nyitott gondolkodás

6 Kis kulcs: fontos a szerelem az életben. Nagy kulcs: olykor nagyobb örömet okoznak a tárgyak, mint az eszmei értékek. Díszes kulcs: külcsín fontossága  Kulcs felvétele: lehetőségek kihasználása. Kulcs otthagyása: lehetőségek kihagyása. Kulcs félretétele: gyakran észre sem veszi azokat a lehetőségeket, amikre oly régen vár a személy.

7 Mély víz:  mély, erős érzelmek párkapcsolatban, vagy szerettek felé. Folyó, vízesés: párkapcsolatban való szenvedélyesség, heves érzelmek, olykor forró fejűség. Álló víz: higgadtság, nyugalom és harmonikusság jellemzi a kapcsolatot.

8 Víz érintése: az adott személytől/személyektől több figyelem igénylése. Víz megfigyelése: elégedettség, családcentrikusság, társaság kedvelés. Ház és a tökéletes partner: A vágyakat szimbolizálja. Igenleges válasz a partner kérésére: könnyen kísértésbe esik az illető.  Nemleges válasz, kételkedés: Nyomás alatt sem engedi, hogy eltérítsék az útjától, hűséges, kitartó típus.

9 Ház mögötti út: Jövőről alkotott kép. Magas kerítés: aggodalom, félelmek a jövőbeli problémáktól. Alacsony kerítés: rugalmasság, könnyedség, önbizalom

10 Nappal: pozitív érzéseket köt a jövőbeli tervekhez. Éjjel, sötétedés: kételyek a jövőbeli tervekkel kapcsolatosan

(forrás: femcafe)