A célja pedig pont ez volt. A profi sminkelési technikáknak, és egy halom jobbnál-jobb festéknek köszönhetően alig tíz perc alatt Taylor Swiftnek sminkelte magát. Ki ne szeretne egy sztárra hasonlítani?

 

arcapolas

 

Lányok ezrei szeretne úgy kinézni, mint a közismert tízszeres Grammy-díjas, amerikai country-pop énekesnő, dalszerző, és színész. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy milyen technikákat, és festékeket kell bevetni ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást. Ha valaki Tony Swift-re szeretne hasonlítani, nem kell mást tennie, mint beszerezni a szükséges kellékeket, és indulhat is a varázslat. Arra azonban számítanunk kell, hogy a sminkelés végén, a tükörbe nézve magunkra sem fogunk ismerni.

Hát nem csodálatos, hogy mire képes egy-két festék, alapozó, szemceruza, púder?

Ezt az átváltozást egyszer mindenkinek érdemes kipróbálni. Azonban arra vigyázzunk, hogy bármennyire is csábító, semmiképp ne használjunk a hétköznapokon ilyen sok festéket, hiszen egyáltalán nem tesz jó a bőrünknek.

A videót eddig több, mint 11 millióan nézték meg, és egészen biztosan sokan ki is próbálták már ezt a nagyszerű sminkelést. Te kipróbálod?