Simon Watson története a Daily Mailen jelent meg, a férfi még nyilatkozott is a lapnak arról a valószínűleg a világon egyedülálló teljesítményéről, hogy megközelítőleg 800 gyermek édesapja.

asp_620_119948

Hogy ez hogy történhetett? Nos, Simon Watson lelkes spermadonor és nagyon büszke arra, hogy 16 éve folyamatos igény van az ő örökítőanyagjára. Olyannyira, hogy újabban a Facebookon is elkezdte árulni a spermáját, méghozzá 50 fontért, azaz körülbelül 21 ezer forintért.

Simon Watsonnak egyébként van három “eredeti”, – vagy hogy is fogalmazzunk – “hagyományos” gyereke is, egy 19 és egy 17 éves fia az első házasságából és egy 10 éves lánya a másodikból. Simon azonban másodszor is elvált, így most szingli üzemmódban gyártja a gyerekeket. Ismerősei tudnak róla, hogy mit csinál, elfogadják olyannak, amilyen.

Elmondása szerint néha mosolyognak rajta, de maximum ennyi megaláztatás éri.

– Szeretném, ha egyszer az enyém lenne a világrekord. Ha így haladok, akkor még négy év, és meglesz az ezer utódom – mesélte a Daily Mailnek. – Elege lett belőlem és a spermadonori munkából, megvetett érte, hogy egyfolytában „adományoztam” és emiatt ide-oda kellett szaladgálnom – mesélte az első házasságának végéről.

asp_620_match-106366_1280

– Az első házasságom után úgy döntöttem, hogy még több gyereket akarok, anélkül, hogy a költségeket nekem kellene állnom. A második feleségem elfogadta, amit csinálok, de elég furcsának tartotta, hogy műanyag tégelyek vannak mindenhol a lakásban. Egy ideig egy spermabanknak dolgoztam, de az, hogy most már saját magam útját járom, egy egészen új szintre emelt – dicsekedett.

A férfit sok támadás éri, hogy válogatás nélkül olyanoknak is ad a spermájából, akiknek veszélyes lehet a gyerekvállalás, például alkoholistáknak – a spermabankban ugyanis ilyen ember nem kaphat. A férfi azzal védekezik, hogy sokakat visszautasított már, például drogfüggőket.

Simon nem tartja a kapcsolatot gyermekei anyjaival, csak “fogja a pénzt és lelép”. Azt viszont tudja, hogy születtek már ikrei és hármasikrei is.

Bar Simon tevékenységére nem rendelkezik semmilyen engedéllyel (erre nem is köteles, mert nem fagyasztva, hanem “frissen” kínálja a spermáját), tehát nem is lenne neki kötelező, a jó üzleti hírnév érdekében rendszeresen egészségügyi vizsgálatokon esik át. És egyelőre nem szeretné abbahagyni azt, amit csinál.

(forrás: szeretlekmagyarorszag)