Az egykori Hannah Montana ma már leginkább botrányairól híres. Miley Cyrus ezúttal azzal került a figyelem középpontjába, hogy egyszerre három sráccal is kavart egy Las Vegas-i buliban.

Bár a pletykák nemrég még arról szóltak, hogy a fiatal énekesnőnek új pasija van Kellan Lutz személyében, úgy tűnik, ezek a hírek mégsem igazak. Miley Cyrus a Britney Spears show-ja utáni bulin ugyanis igen látványosan elengedte magát az MGM Grand Hotel and Casinóban, amit több fotó is tanúsít, bár ennek a popsztár vélhetően nem örül.

paparazzi

Az első képeken Miley Cyrus még állítólagos pasijával látható, akivel igen aktívan turbékol, azonban kicsit később, meglehetősen ittas állapotban táncol  Cheyne Thomasszal, majd pedig Ryan Dalyvel – az asztal tetején. A tánc önmagában még semmit nem jelentene, viszont a mozdulatok meglehetősen túlfűtöttre sikeredtek némi fenékmutogatással és gatyamarkolászással fűszerezve, ami már közel sem számít baráti közeledésnek. Hogy ehhez az állítólagos partner mit szól, nem tudni, mindenesetre egyéb botrányról nem szóltak a hírek.