Rihanna nyugodtan tekinthető a popvilág fekete bárányának: a popikon közösségi oldalakra felöltött képeinek szinte mindegyike botrányt kavar. Ezúttal azonban a felöltött kép szereplői közül nem a pophercegnő lett a botrány okozója, hanem a vállán békésen ücsörgő, hihetetlenül aranyos lajhármaki.

rihanna

Ezek az állatok a Madagaszkár filmek és a sorozat óta nem ismeretlenek a nagyvilág számára, ráadásul hatalmas szemüknek köszönhetően inkább egy cuki plüssállatra emlékeztetnek, mintsem arra, amik valójában: kegyetlen gyilkosokra. Az állatok könyökénél található mirigyben tárolt váladékuk ugyanis a nyálukkal keveredve anafilaxiás sokkot és halált okoz.

Ennek, valamint annak a ténynek köszönhetően, hogy a lajhármakik Thaiföldön veszélyeztetett állatok, az énekesnő fényképe körül hatalmas botrány kerekedett. Az állatokat a thaiföldi törvények szerint tilos pénzkeresés céljából tartani, a kisállatot pedig Rihanna helyi fiataloktól kapta kölcsön, természetesen anyagi juttatásért cserébe.

A fiatalokat a popikon menedzsmentje segítségével őrizetbe vették, ellenük eljárás indul, az énekesnő pedig boldogan konstatálhatja, hogy az állatvilág egyik félelmetes gyilkosával fotózkodott és túlélte.