Nagy fába vágta a fejszéjét Bangkokban egy elszabadult piton, amikor lenyelt egy hatalmas méretű kutyát, amit aztán kénytelen volt kihányni, mert gyakorlatilag mozgásképtelenné tette.

Az óriáskígyók alapvető jellemzője, hogy képesek elképesztő méretű állatokat is egyben, egészben lenyelni. Ennek ellenére a thaiföldi Bankok utcáin rögzített képsorok nem csupán megdöbbentőek, de teljes mértékben hihetetlennek, elképzelhetetlennek tűnnek.

A város utcáin egy járókelő vette fel telefonjának kamerája segítségével az elszabadult piton harcát az elfogyasztott ebéddel. Az óriáskígyó egy nagy testű kutyát nyelt le teljes egészében, ami azonban a lenyelést követően megnehezítette, gyakorlatilag lehetetlenné tette mozgását.

Végezetül az óriáskígyó úgy döntött, ideje szabadulni a túlméretes lakomától: a sokkolt utcai közönség szeme láttára visszaöklendezte áldozatát. A nagy testű kutyát az óriáskígyó gyakorlatilag tökéletes egészben hányta ki, majd odébbállt. A Daily mail információ szerint a pitont végül gazdája fogta be.

Figyelem, az alábbi videó sokkoló képeket is tartalmazhat!