Érdekes magánéleti titkairól számolt be Dzsudzsák Balázs.

Rengeteg embert érdekel, hogy mi a helyzet a magyar futballista magánéletével, van-e esetleg valakije, Balázs azonban nem feltétlenül örül ezeknek a kérdéseknek.

„Sok mindent letettem az asztalra, de az emberek többségét sajnos csak az érdekli, mikor és kivel láttak, mennyit keresek” – kezdte a HOT!-nak a sportoló, aki jelenleg az Arab Emírségekben, az al-Ittihad Kalba csapatában focizik.

Dzsudzsák az elmúlt években több országban is élt (Hollandia, Oroszország), ugyanakkor állandó honvágya van. „Dubajban is jól érzem magam, kedvesek az emberek, felismernek az utcán, mosolyognak, de azért mégiscsak egy magyar fiú vagyok, olyan, akit a szíve mindig hazahúz Magyarországra” – vallotta be a futballista, majd elárulta, hogy a Balaton a szíve csücske.

Balázs nem szeret a magánéletéről beszélni, a HOT!-ot azonban beavatta néhány részletbe. A labdarúgó többek között elmondta, hogy mindig is a magyar lányok tetszettek neki. „Ők a világon a legszebbek, ez nem kérdés” – jelentette ki a futballista, majd folytatta: „Emiatt egészen biztos, hogy magyar lány lehet a feleségem”.

Dzsudzsák azonban bevallotta, hogy jelenleg szingli: „A híresztelésekkel ellentétben nincs barátnőm, de szeretnék már egy hosszan tartó kapcsolatban élni” – mondta, majd hozzátette: szeretné figyelmen kívül hagyni a vele kapcsolatos pletykákat.

Dzsudzsák Balázs (Debrecen, 1986. december 23. –) magyar válogatott labdarúgó.

Háromszor nyert magyar bajnokságot és magyar szuperkupát a DVSC csapatával, 2010-ben elnyerte Az év magyar labdarúgója címet, 2009-ben pedig Junior Prima díjat kapott. A magyar válogatottban Görögország ellen mutatkozott be 2007-ben.[1] A 2006–2007-es bajnokság legjobb játékosának választották, 2007 nyarán neves külföldi klubokat (Ajax, Dinamo Kijiv) utasított vissza, s maradt a DVSC-nél. 2008 januárjától 2011 nyaráig a PSV játékosa volt.

Pályafutása
Debreceni VSC
Debrecenben született, és Nyírlugoson élt családjával. A közeli Nyíradony SE-ben kezdte a labdarúgást, ahol bekerült a DVSC futballiskolájának vonzáskörébe. Édesapja, aki Nyírlugoson egykoron szintén futballozott, tett arról, hogy a fia a legjobb körülmények közt fejlődhessen. A Lokinál hamar felfigyeltek rá, majd a Debrecen korosztályos csapatainál kezdett játszani. 2000–2001 bajnokságban az U14-es csapattal bronzérmet szerzett. 2002–2003-ban már bemutatkozott a Loki tartalékcsapatában. Erre a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek és tagja volt annak az U17-es csapatnak, ami a kontinens 8 legjobb csapata közt jegyeztek. 2003–2004-ben kölcsönjátékos volt Létavértesen. 2004-ben a Loki első keretébe hívták. 2005. április 9-én mutatkozott be a magyar élvonalban, győztes mérkőzésen (DVSC–MTK Budapest 3-0). Így részese volta Loki első bajnoki címének. Első gólját majdnem egy évre rá 2006. április 1-jén szerezte (Diósgyőri VTK–DVSC 3-3). Első nemzetközi mérkőzése Sahtar Doneck elleni UEFA kupa selejtező volt. Sajnos a sorozatból kiestek, de a magyar bajnokságban címet védett csapata.
PSV Eindhoven
2007. október 24-én írta alá ötéves szerződését a holland PSV Eindhoven csapatával, amelyhez 2008 januárjában csatlakozott.[2] Már idény közben bevetették Hollandiában, ráadásul a kezdő tizenegyben. Így a légiós debütálás 2008. január 12-én a Feyenoord elleni rangadón történt meg. Több lövéssel vétette észre magát. A mérkőzés a PSV 1-0-s győzelmével zárult. A következő fordulóban a VVV Venlo ellen egy közeli lövésből már gólt is szerzett a 12. percben, ami egy pont megszerzéséhez segítette csapatát.[3] 2008. január 23-án először léphetett pályára hazai közönség előtt a Sparta ellen.

Anzsi Mahacskala
Dzsudzsák Balázs 2011. június 12-én 4 éves szerződést kötött az Anzsi Mahacskala orosz-dagesztáni csapattal. Mikor felmerült, hogy Dzsudzsák az Anzsihoz szerződik, a hír negatív visszhangot váltott ki.[14] Az orosz átigazolási szabályok miatt a bajnokságban csak augusztus 6-án debütálhatott. A Tom Tomszk elleni hazai meccsen egy órát játszott kezdőként.

Gyinamo Moszkva

Dzsudzsák Balázs a Gyinamo Moszkva mezében
2012. január 12-én a szintén orosz Gyinamo Moszkva csapatával írt alá 4 éves szerződést. Dzsudzsák a válogatotthoz hasonlóan a 7-es mezt viseli új klubjában, mivel a 22-es mezszámot Kevin Kurányi viseli.[ A Gyinamo Moszkva vezetőedzője, Szergej Szilkin a középpálya bal oldalára keresett szélsőt, amit Dzsudzsákkal oldott meg.

2012. március 9-én debütált tét mérkőzésen a CSZKA Moszkva ellen idegenben 1-1-re végződő mérkőzésen. A 23. percben sárga lapot kapott, majd a 75. percben a beadott labdáját a kapuba fejelte Igor Szemsov. A következő mérkőzésen a Zenyit ellen gólpasszt jegyzett. Április 21-én a CSZKA Moszkva ellen győzelmet érő gólpasszt adott Zvjezdan Misimovićnak.